«Η Γαλατά πήρε τον καλύτερο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος»

 Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Οζγκιούρ Σαντσαέρ ανταποκριτής της SAS και μίλησε για την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη εντύπωση: «Ηρθε χθες στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε ιατρικές εξετάσεις σήμερα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Η ομάδα είναι στα Σαουδική Αραβία και αύριο θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Μίλησα μαζί του και τον άκουσα πολύ ενθουσιασμένο για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του».

Για το τι περιμένουν από τον παίκτη: «Τον υποδέχθηκαν με θέρμη οι οπαδοί και στον τουρκικό Τύπο γράφεται ότι πήραν τον καλύτερο παίκτη του Ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τη θέση που θα παίξει ο Ροντρίγκες στη Γαλατά: «Ο Ολλανδός προπονητής της Γαλατά τον γνωρίζει πολύ καλά και εισηγήθηκε την απόκτηση του. Με τα αγωνιστικά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ».

Για το αν έχει βγάλει ο τούρκικος Τύπος κάποιο παρατσούκλι: «Δεν υπάρχει ακόμη κάποιο παρατσούκλι αλλά οι οπαδοί όταν τον δουν στο γήπεδο κάτι θα σκαρφιστούν σίγουρα».

Για το πότε πιστεύει ότι μπορεί να παίξει: «Το σαββατοκύριακο θα γίνει μάλλον ένα φιλικό παιχνίδι και ίσως ο Ροντρίγκες παίξει έχοντας δίπλα του τον Μπρούμα και τον Σνάιντερ στη μεσαία γραμμή».

Για το συμβόλαιό του: «Το συμβόλαιό του θα είναι για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown