Τι απαντά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ροντρίγκες για συμβόλαιο και... Λεβαδειακό


Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του Αφρικανού επιθετικού της Γαλατασαράι στη συνέντευξή του και μαζί την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μιλώντας  υποστήριξε πως δεν του έγινε ποτέ συγκεκριμένη πρόταση νέου συμβολαίου από τον ΠΑΟΚ παρότι υπήρξε η επιθυμία για παραμονή του. Επίσης αποκάλυψε πως λόγος για την απουσία του από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ήταν ένας τραυματισμός στο γόνατο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως έχει διαφορετική άποψη και απαντά πως ο πρώην πλέον άσος του Δικεφάλου δεν ήθελε από το καλοκαίρι να συζητήσει για νέο συμβόλαιο παρότι του ζητήθηκε και από τους ατζέντηδες επιμένοντας πως είχε πρόταση μεταγραφής.

Παράλληλα παρότι ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον Ιβάν Σαββίδη για τη στάση του, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως ακόμα και στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, αρνήθηκε να συζητήσει για νέο συμβόλαιο και παρακάλεσε να του επιτραπεί να πάρει μεταγραφή στη Γαλατασαράι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αρνητικός στην προοπτική παραχώρησης του ποδοσφαιριστή...

Όσον αφορά την απουσία του Γκάρι Ροντρίγκες από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως ο Αφρικανός είχε τρεις μέρες πριν ενοχλήσεις αλλά η μαγνητική που έκανε, ήταν «καθαρή».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown