Γκέκας: «Ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους μεγάλους»

Ο Φάνης Γκέκας τόνισε ότι πρώτη φορά βλέπει τον ΠΑΟΚ να παίζει τόσο καλά και τον χαρακτήρισε σοβαρή ομάδα. «Κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφω στην Τουρκία», ανέφερε για το μέλλον του. 
Ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους μεγάλους της Super League, σύμφωνα με λεγόμενα του Φάνη Γκέκα, ο οποίος εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά» στο 5-0 επί της Κέρκυρας. 

«Πρώτη φορά τον βλέπω να παίζει έτσι, είναι σοβαρή ομάδα, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο», δήλωσε στον «Metropolis» ο Έλληνας φορ και αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον. 

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας για λογαριασμό της Σίβασπορ και ο ίδιος επιβεβαίωσε ουσιαστικά με τα λεγόμενά του αυτήν την πληροφορία.

Αναλυτικά μίλησε για: 

-το ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα:«Το 5-0 τα μαρτυρά όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα. Θετικό στοιχείο ήταν το γρήγορο γκολ αλλά ο ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι». 

-το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ του άρεσαν: «Η επιθετική λειτουργία ήταν πολύ καλή. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί φάσεις, έχασε πολλές ευκαιρίες. Είναι δουλεμένη ομάδα. Δεν ξεχωρίζω παίκτες. Η επιθετική τετράδα ήταν ό,τι καλύτερο. Όλη η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει έτσι, είναι σοβαρή ομάδα, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο». 

-την αναζήτηση επιθετικού από τον ΠΑΟΚ: «Χρόνια ακούω ότι χρειάζεται επιθετικό ο ΠΑΟΚ. Όταν βλέπεις μια ομάδα να κάνει 10 φάσεις και να βάζει 5 γκολ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να βάλει γκολ ο επιθετικός πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες ευκαιρίες». 

-το κακό πρόσωπο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν:«Υπάρχουν περίοδοι που είναι λογικό να υπάρχει κάμψη. Δεν γίνεται σε 30 παιχνίδια να είναι τοπ. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών που βγαίνουν». 

-το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ:«Αυτό θα εξαρτηθεί από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το πού θέλει να φτάσει εκείνος. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους τέσσερις μεγάλους». 

-το μέλλον του: «Στην Τουρκία λογικά. Δεν είναι κάτι σίγουρο αλλά εκεί θα είμαι. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψω. Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια