Απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες ο Ζαγοράκης

Τέλος οι δικαστικές περιπέτειες για τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αθωώθηκε πανηγυρικά από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί. 

Αθωώθηκε πανηγυρικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιώθηκε από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τις κατηγορίες για πράξεις απιστίας και υπεξαίρεσης που του είχαν απαγγελθεί τον Σεπτέμβριο του 2012. 

Ο Ζαγοράκης είχε κατηγορηθεί για ζημιά που υπερέβαινε το ποσό των 30 εκατ. ευρώ και υπεξαίρεση 120 χιλ. ευρώ (κατά το διάστημα 26-6-2007 έως και 25-1-2012) και είχε υποχρεωθεί να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 5 χιλ. ευρώ. Η απόφαση, όμως, του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που είχε εκδοθεί στις 24 Νοεμβρίου και παραδόθηκε σήμερα, ήταν αθωωτική. Κάπως έτσι, δεν ισχύει πλέον καμία κατηγορία και δεν υφίσταται καμία ποινή για τον πρώην πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση είχε βγει στο προσκήνιο λίγο μετά την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στον «δικέφαλο του βορρά», με τον νυν ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να στέκεται στο πλευρό του Ζαγοράκη και να τον στηρίζει στον αγώνα που έκανε για να δικαιωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια