Σκληρό μάθημα για τον Βλάνταν Ιβιτς


Μια ταπεινωτική ήττα που βάζει σε μπελάδες τον ΠΑΟΚ. Αυτό έλαβε χώρα χθες στο Μπακού με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει τις επιλογές του προπονητή του και την κάκιστη μέρα αρκετών ποδοσφαιριστών.

Ο Δικέφαλος που στο πρώτο μέρος έμεινε ζωντανός επειδή είχε και την τύχη με το μερος του, είχε την ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου μέρους να μπει με διαφορετικές προϋποθέσεις στον αγώνα αλλά για αυτό δεν φρόντισε ο Ιβιτς. Και όταν το αποφάσισε, τον πρόλαβε ο Κιντάνα σκοράροντας και ενώ ο Μπίσεσβαρ ήταν έτοιμος να μπει στον αγώνα.

Η είσοδος του "Ολλανδού" έπρεπε να γίνει από την αρχή του δευτέρου μέρος αφού ο ΠΑΟκ δεν ήταν δημιουργικός, ο Σάκχοφ με τον Τσίμιροτ δεν μπορούσαν να περάσουν μπαλιά και ο Τιάμ που έπαιξε στην κορυφή είχε έναν άχαρο ρόλο. Και μετά το 1-0 όμως τα λάθη συνεχίστηκαν. Αφενός η αλλαγή του Κάνιας και αφετέρου η εμμονή του Ιβιτς να κρατά στον αγωνιστικό χώρο τον Κάμπας στην πιο άθλια εμφάνιση του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και ενώ έλαβαν χώρα όλα αυτά να προσθέσουμε και την "απουσία" του Λέοβατς, την κακή μέρα του Μάτος και την αδυναμία να αξιοποιηθεί ο Ροντρίγκες που ελάχιστα τροφοδοτήθηκε.

Ο Ιβιτς χθες με τον πιο σκληρό τρόπο κατάλαβε οτι πειράματα δεν χωρούν, ότι οι ντεφορμέ παίκτες με συνεχόμενα παιχνίδια δεν βρίσκουν την φόρμα τους. Και πλεον έβαλε έναν ακομη μπελά στο κεφάλι του ο ΠΑΟΚ αφού τα τρια ματς στους ομίλους είναι τελικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos