Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ και η τελευταία φορά που νίκησε η ΑΕΚ

Δυο ενδιαφέροντα στατιστικά σας παρουσιάζουμε όσον αφορά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Super League

Μετράμε αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής (30/10, 19.30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα και το metrosport.gr, κάνει αναδρομή στο παρελθόν και σας αναφέρει τη μεγαλύτερη νίκη του Δικεφάλου εις βάρος της Ένωσης, ενώ και την τελευταία φορά που οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη.

Η μεγαλύτερη νίκη των «ασπρόμαυρων» ήταν στις 19 Δεκεμβρίου του 1982 με 5-0.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Κούδας στο 11ο λεπτό, ενώ το 2-0 έκανε ο Κωστίκος στο 48΄ Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Δημόπουλος με χατ-τρικ χάρισε μέχρι σήμερα τη μεγαλύτερη νίκη των γηπεδούχων στην ιστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας.

Με... οδηγό τον Μπλάνκο

Από τις 21 Μαρτίου 2010 έχει να νικήσει η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τότε, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της σεζόν 2009-10, η Ένωση πήρε το τρίποντο με σκορ 1-0, έχοντας ως σκόρερ τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Προπονητής της ΑΕΚ σ' εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα βρεθεί και φέτος στο γήπεδο της Τούμπας ως εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown