Εχει πάρει τον «αέρα» της ΑΕΚ


Ο ΠΑΟΚ έχει «χτίσει» μια πολύ θετική παράδοση τα τελευταία χρόνια στους αγώνες που υποδέχεται την ΑΕΚ, με στόχο να την επεκτείνει την Κυριακή.

Ο ΠΑΟΚ έχει μία ιδιαιτέρως θετική παράδοση με αντίπαλο την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, όταν την υποδέχεται στην Τούμπα. Και την περσινή σεζόν, στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος αλλά και στα πλέι οφ, ο Δικέφαλος ήταν το αφεντικό των αναμετρήσεων πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Και στους τελευταίους 12 αγώνες όμως του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο γηπεδούχος, έχει τον πρώτο λόγο.

Η «προϊστορία» δεν παίζει «μπάλα» ασφαλώς και δεν πρόκειται να διαμορφώσει σε καμία περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα. Δίνει όμως ένα «στίγμα» και προδιαθέτει ψυχολογικά και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές προκειμένου να αναδείξουν όλα τα θετικά στοιχεία και να κερδίσουν το ντέρμπι.

Για τον ΠΑΟΚ, η επικράτηση επί της ΑΕΚ αύριο το βράδυ και ακολούθως επί της Καραμπάκ και του Πανιωνίου αποτελεί «μονόδρομο» για να διατηρηθεί η ομάδα μέσα στους στόχους της. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, οπότε καλό είναι ο ΠΑΟΚ να δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί με θετικό πρόσημο παρά τις δυσκολίες των αγώνων που ακολουθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown