Πλήρωσε ο Σαββίδης


Μπορεί κάποιοι να έλεγαν άλλα, όμως ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στην καταβολή της πρώτης δόσης, ύψους 20,5 εκατομμυρίων ευρώ για την τηλεοπτική άδεια.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ιβάν Σαββίδης, ανακηρύχθηκε οριστικός υπερθεματιστής της τηλεοπτικής άδειας, μετά την απόσυρση του Ιωάννη Καλογρίτσα, με τον έλεγχο στο πόθεν έσχες του να έχει ολοκληρωθεί και να μην έχει βρεθεί κάτι το μεμπτό, όπως αναμενόταν.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του πόθεν έσχες, το ποσό της πρώτης δόσης για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας, το ποσό των 20.5 εκατομμυρίων, έχει κατατεθεί από την Dimera Media του Ιβάν Σαββίδη κάτι που επιβεβαίωσε και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

«Σήμερα Παρασκευή 30-9-2016 εκδόθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αρ.Πρωτ. 267/30-9-2016 με την οποία εγκρίνεται το υπ’ αρ. 28/30.9.2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), η εταιρεία "DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED" έναντι τιμήματος 61.500.000 € (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ)»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ kostas