Γκόμεζ: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος...»


Σε τουρνουά προετοιμασίας θα πάρει μέρος το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τον Χάρη Γκόμεζ να μιλάει μέσα από το SDNA για αυτές τις αναμετρήσεις.

Ο έμπειρος αθλητής ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, μιλάει για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία, όπου τονίζει πως ο Δικέφαλος θα είναι έτοιμος όταν θα αρχίσει η σεζόν. Παράλληλα αναφέρεται στις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα κόντρα σε Παναθηναϊκό αλλά και τον Ηρακλή Χαλκίδας, που διοργανώνει και το εν λόγο τουρνουά.

«Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό τουρνουά ώστε να δούμε που είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε αλλά και να τεστάρουμε τους εαυτούς μας. Θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς» ανέφερε αρχικά ο αθλητής του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε πως: «Πέντε εβδομάδες τώρα δουλεύουμε πολύ σκληρά, κάναμε καλή προετοιμασία μέχρι τώρα, ήμασταν λίγοι αθλητές, αλλά τώρα επέστρεψαν μερικοί παίκτες μας που ήταν στις Εθνικές ομάδες και αρχίζουμε να χτίζουμε την συνολική ομάδα. Είναι καλό που θα πάρουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα σε σχέση με τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Ερωτηθείς για τον Δημήτρη Γκαρά που επέστρεψε από την Εθνική ομάδα και ήταν μαζί στο ρόστερ στο πρώτο πρωτάθλημα, ανέφερε: «Τα είπαμε λίγο, είναι ευχάριστο για μένα που τον ξαναείδα. Είναι φίλος, είναι συμπαίκτης μου και χαιρόμαστε που είναι μαζί μας πάλι».

Για το αν περιμένει τον κόσμο της ομάδας σε αυτές τις αναμετρήσεις: «Θεωρώ πως οι οπαδοί μας θα έρθουν στα επίσημα παιχνίδια. Εμείς τώρα κοιτάμε να παίζουμε κάθε μέρα και καλύτερα. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι, βήμα βήμα κάθε μέρα. Θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα».

Να σημειωθεί πως οι αναμετρήσεις στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ηρακλής Χαλκίδας, αρχίζουν από σήμερα:

Παρασκευή 30/9

18.00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚΣάββατο 1/10

18.00 ΠΑΟΚ - Ηρακλής Χαλκίδας KINGS

Κυριακή 2/10

18.00 Ηρακλής Χαλκίδας KINGS - Παναθηναϊκός.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ kostas