Τώρα θέλει πιο μεγάλη προσοχή για τον φορ

Ενδιαφέροντα πράγματα είδαμε στη Βέροια, θετικά και αρνητικά, για τον ΠΑΟΚ. Τον Μάτος και πάλι αριστερό μπακ (αν συνεχίσει να είναι μέτριος ο Λέοβατς θα τον δούμε και σε επίσημα ματς), τον Περέιρα δίπλα στον Αθανασιάδη σε 4-4-2.  Κι αυτό θα το ξαναδούμε σε ματς με τους μικρομεσαίους και έχω την αίσθηση ότι ο Βλάνταν Ίβιτς ξέρει πολύ καλά για ποιον λόγο κάνει τις δοκιμές που βλέπουμε.

Λογικά, έχει και μία μικρή (ή μεγάλη ο ίδιος το γνωρίζει) ανησυχία  για την ανασταλτική εικόνα της ομάδας του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Συνέβη πρώτη φορά με Κάνιας να αγωνίζεται στη θέση «6» και αυτό δείχνει ότι η αδυναμία στον συγκεκριμένο χώρο είναι πολύ πιο σύνθετη στην εξήγησή της.

Πάμε και στα μεταγραφικά που κυρίως απασχολούν α(ακόμη) τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε με δηλώσεις του ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία ακόμη κίνηση φορ από τη δεξαμενή των ελεύθερων, προφανώς αν προκύψει αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ, παρότι δήλωσε ικανοποιημένος με το ρόστερ το οποίο δουλεύει.

Εδώ ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο προσωπικά θέλω να εστιάσω. Ο ΠΑΟΚ  είχε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ανάγκη για έναν ακόμη επιθετικό, αλλά τώρα πρέπει να προσέξει αν και ποιον θα πάρει, ακόμη περισσότερο από’ ότι μέχρι σήμερα. Να μην κινηθεί να κάνει τη μεταγραφή γιατί δέχθηκε η ΠΑΕ και η οικογένεια Σαββίδη μεγάλη κριτική, αλλά γιατί πρωτίστως  θα προσδώσει στις διαθέσιμες λύσεις χαρακτηριστικά που λείπουν.

Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι για να φτάσει ένας παίκτης να είναι ελεύθερος τέτοια περίοδο και ενώ υπήρχε διαθέσιμο ολόκληρο καλοκαίρι, κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε.

Θέλει ψυχραιμία και καλό φιλτράρισμα από όλους Από τον Μίχελ και τον Ίβιτς μέχρι τον Γιώργο και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη που πλέον ενεργοποιείται ξανά μετά το διάστημα απομόνωσης λόγω του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι επόμενες μέρες πρέπει να είναι επικεντρωμένες κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί ό,τι κι αν γίνει με τον ελεύθερο φορ, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις με τις μεταγραφικές κινήσεις του αυτό το καλοκαίρι.

Καλά μυαλά, λοιπόν, στην τελική επιλογή, είτε αποφασίσουν να πάρουν είτε όχι ελεύθερο επιθετικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown