Οι «ατάκες» νίκης των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την αυριανή αναμέτρηση με την Φιορεντίνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι εμφανίσεις που κάνουν από την αρχή του καλοκαιριού οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, τονώνουν και την αυτοπεποίθηση των ίδιων των ποδοσφαιριστών που διαπιστώνουν κάθε μέρα που περνά  ολοένα και περισσότερο τις δυνατότητες της ομάδας στην οποία ανήκουν.

Γι’ αυτό και ενόψει του αγώνα με τη Φιορεντίνα εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι μπορούν να αρχίσουν την πορεία τους στους ομίλους του Europa League με μία μεγάλη νίκη. Είναι χαρακτηριστικές οι ατάκες που ακούγονται στα αποδυτήρια της Μεσημβρίας και της Τούμπας. «Θα τους κερδίσουμε», «τους έχουμε» κι ακόμη «από εμάς εξαρτάται».

Ο συνδυασμός του πολύ ισχυρού συνόλου που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ με την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας είναι αυτός που οδηγεί σε τέτοιες εκτιμήσεις. Όλοι τους, όμως, προσθέτουν ένα πράγμα: «Θα πρέπει να είμαστε ουσιαστικοί, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε για να μην δώσουμε ευκαιρία στην Φιορεντίνα να μας… χτυπήσει».

Φυσικά και δεν υπάρχει καμία υπεροπτική διάθεση από πλευράς παικτών ΠΑΟΚ (πώς να σταθείς υπεροπτικά άλλωστε σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Serie A;). Είναι απλά η πεποίθηση ότι αυτή η ομάδα έχει τις; δυνατότητες να πάει μακριά φέτος  στη διοργάνωση και ειδικά στην Τούμπα να στριμώξει κάθε αντίπαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown