Με υψηλές προσδοκίες στη «μάχη» του πρωταθλήματος ο νέος ΠΑΟΚ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αρχίζει η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να ξεπεράσειμε επιτυχία το εμπόδιο του Παναιτωλικού.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αρχίζει η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος να αξιοποιήσει την έδρα του και να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Παναιτωλικού.

Ανεξάρτητα εάν το Πρωτάθλημα αρχίζει από την τρίτη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει το αναβαθμισμένο έμψυχο υλικό του, με βασικό στόχο να κερδίσει στο τέλος της σεζόν ένα τίτλο. Ουσιαστικά υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για τον νέο ΠΑΟΚ από τον φίλαθλο κόσμο του. Οι οπαδοί του Δικεφάλου περιμένουν στην πράξη να δουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστήσει και αδημονούν για το πρώτο σημερινό παιχνίδι.

Η πληθώρα των παικτών που έχει στην διάθεσή του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, του δίνουν την ευχέρεια να διαχειριστεί με περισσότερες επιλογές κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τις απουσίες που προκύπτουν ακόμη και την τελευταία στιγμή. Όπως για παράδειγμα, αυτή που έγινε γνωστή χθες το βράδυ με την αναγκαστική απουσία του Κίτσιου από την αποστολή. Ο νέος ΠΑΟΚ καλείται εντός αγωνιστικού χώρου να δείξει πολλά, να κερδίζει τα παιχνίδια που έχει μπροστά του και να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες των φιλάθλων του.

Εκτός ο Κίτσιου

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Δικέφαλο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος υπολογίζονταν από τον Ιβιτς, αλλά εξαιτίας των στομαχικών διαταραχών που ένιωσε, ήταν αδύνατο να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Εκτός αποστολής είναι ακόμη οι Βελλίδης, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Χαρίσης, Κοροβέσης, Τιάμ, Δημητριάδης και Δεληγιαννίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown