Μαλεζάς: «Πρώτα το αποτέλεσμα, μετά το θέαμα»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο στόπερ του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς και αναφέρθηκε στην αποψινή πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό καθώς και στο νέο πρωτάθλημα.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο στόπερ του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς και αναφέρθηκε στην αποψινή πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, καθώς και στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Ήταν ένα μικροπροβληματάκι, χρειάστηκε μερικές θεραπείας και είμαι καλύτερα».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Το θέμα δεν είναι άμα είμαστε έτοιμοι, το θέμα είναι πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι, επειδή ξεκινάμε και με -3 βαθμούς. Οπότε θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να μειώσουμε τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες το ντεζαβαντάζ που έχουμε».

Για το τι περιμένει φέτος από την ομάδα του: «Εκείνο που θέλω να σκέφτομαι και σκέφτονται και οι άλλοι, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας να είναι η νίκη για να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται στο τέλος του πρωταθλήματος. Γενικότερα, θα πρέπει να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να ανταγωνιστούμε τις άλλες ομάδες».

Για το πρωτάθλημα που πρέπει να περιμένουμε: «Είναι πολύ νωρίς για να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχουν τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες και μετά έρχεται ένα γκρουπ 5-6 ομάδων που είναι ισάξιες και θα κυνηγήσουν αυτό που τους αναλογεί».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, με βάση την απόδοσή του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα τέσσερα παιχνίδια ή τα φιλικά. Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι με τον Παναιτωλικό ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και εκείνα που πρέπει να περιμένουμε: «Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας δεν είναι το θέαμα, το οποίο απασχολεί τους φιλάθλους που είναι ουδέτεροι. Πρέπει να κοιτάμε το αποτέλεσμα, αφού στη συνέχεια θα μπορέσουμε να σκεφτούμε το θέαμα».

Για την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα το να αγωνίζεσαι κάθε Κυριακή αρέσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, έτσι και σε εμένα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Νομίζω ότι η αναβολή επηρεάζει τους παίκτες, οι οποίοι έχουν μία συγκεκριμένη ημερομηνία στο μυαλό τους. Από τη στιγμή που έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα και έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές, πρέπει να κοιτάμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

Για τον Παναιτωλικό: «Τους παρακολουθώ, λόγω του ότι ήμουν εκεί έναν χρόνο και επειδή υπάρχουν πολλοί φίλοι μου σε αυτή την ομάδα, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σύνολο. Είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει τα τελευταία δύο χρόνια στην Τούμπα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, επειδή έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που δημιουργεί προβλήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown