Ίβιτς: «Ανταποκρίθηκαν οι παίκτες, από εδώ κι πέρα ροτέισον»

Ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. 

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε για την αλλαγή συστήματος κατά τη διάρκεια του ματς, ενώ επεσήμανε ότι από εδώ κι πέρα θα υπάρχει ροτέισον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα από ένα δυνατό πρωτάθλημα. Η Φιορεντίνα έχει πολύ καλούς παίκτες, τους γνωρίζετε όλοι και ξέρετε τι αξία έχουν. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Ήταν άψογοι τακτικά. Κάναμε αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια. Βγάζαμε την πίεση ψηλά σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Κάποιες φορές, ο αντίπαλος το εκμεταλλεύεται βέβαια και βγαίνει στην κόντρα. Αν αργήσει κάποιος να καλύψει κάποιο κενό, βγαίνουν φάσεις. Η ομάδα μου πάντως έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Για την αλλαγή σε 3-5-2: «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι παίκτες μου σε αυτό. Το είχα στο μυαλό μου γιατί περίμενα ότι η Φιορεντίνα θα παίξει έτσι. Αν ζοριστούμε δηλαδή, να αλλάξω κι εγώ τακτική και να βάλω έναν ακόμα παίκτη στην άμυνα για να νιώθω περισσότερο ασφαλής. Ήταν έτοιμοι κι οι ίδιοι παίκτες για μια ενδεχόμενη αλλαγή στο σύστημα».

Για τις δυο ισοπαλίες στον όμιλο: «Είναι καλό για μένα. Όλοι έχουμε από έναν πόντο. Τώρα έχουμε δυο παιχνίδια εκτός, στόχος μας είναι να τερματίσουμε στις δυο πρώτες θέσεις».

Για το θέμα ύψους στην ομάδα: «Σίγουρα είχαμε μια ομάδα απέναντι με πολύ ψηλά κορμιά. Το φοβόμουνα για τις στημένες φάσεις. Η Φιορεντίνα έχει βάλει πολλά γκολ τέτοια στα τελευταία ματς. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δε δεχθήκαμε κάποιο γκολ».

Για την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ: «Να δημιουργείς ευκαιρίες κόντρα στη Φιορεντίνα, όπως με Παναιτωλικό, δε γίνεται. Είναι μια ομάδα που έχει κορμό, δυνατούς και ψηλούς παίκτες στις σέντρες. Βγάλαμε κάποιες φάσεις, έστω όχι καθαρές. Υπάρχουν και τέτοια παιχνίδι»”.

Για το ροτέισον: «Είναι ένα κομμάτι που θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Έχουμε Πέμπτη-Κυριακή παιχνίδια. Έχουμε πολλούς παίκτες, θα κάνουμε αλλαγές. Ο Μπίσεσβαρ δεν έπαιξε λόγω τακτικής σήμερα, την Κυριακή ήταν καλός. Ήθελα να αλλάξω και το σύστημα και προτίμησα άλλους παίκτες».

Για τον Τιάμ: «Ήρθε πριν λίγες μέρες. Θα μας βοηθήσει. Παίζει και ως επιθετικός και ως πλάγιος. Μπήκε 12-13 λεπτά και είχε θετική παρουσία στο ντεμπούτο του. Περιμένουμε να έχει περισσότερο χρόνο και να μας βοηθήσει».

Για το αν η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που περιμένει: «Μια ομάδα που έχει 11-12 καινούριους παίκτες, είναι δύσκολο να τους δέσεις και να έχεις καλή απόδοση. Κάθε παιχνίδι κοιτάμε να είναι καλύτερο από το προηγούμενο σε τακτικά και σε τρεξίματα. Όσο προχωράει η χρονιά θα είναι πιο δεμένοι. Θα γνωρίζονται καλύτερα και θα έχουν και καλύτερη ».

Για το παιχνίδι στην Τρίπολη: «Δύσκολη έδρα, δύσκολος αντίπαλος. Θα μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή. Να ξεκουραστούν οι παίκτες και να προετοιμαστούμε γι΄ αυτό το ματς. Ευτυχώς δεν έχουμε κάποια προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown