Σόουζα: «Οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, του δίνει δύναμη ο κόσμος του»

Ευχαριστημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού δήλωσε ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα.

Ο Πάουλο Σόουζα μίλησε για την ισοπαλία που έφερε η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της Φιορεντίνα δήλωσε αναλυτικά:


Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία: «Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ καλά ομάδα οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ελληνική ομάδα είχε μεγάλη ταχύτητα από όλους τους παίκτες του. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάποια παιχνίδια στην πλάτη της και αυτό ήταν επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας».

Για το αν ανησύχησε κατά την διάρκεια του αγώνα όταν ο ΠΑΟΚ άλλαξε σχηματισμό: «Προσπάθησα βλέποντας την αντίδραση του ΠΑΟΚ να γεμίσω το κέντρο του γηπέδου όπως με τον Σάντσεθ».

Για το ποιος παίκτης του Δικεφάλου θεωρεί ότι ήταν πιο επικίνδυνος και ποιο χαρακτηριστικό: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Έχει καλή άμυνα με μεγάλη ενέργεια. Ο κόσμος του φυσικά είναι ιδιαίτερα θερμός και του δίνει επιπλέον δύναμη».

Για το πως σκέφτεται την εξέλιξη του ομίλου μετά τις δύο ισοπαλίες: «Πάντα δουλεύουμε για την πρώτη θέση. Φυσικά σεβόμαστε τους αντιπάλους αλλά στόχος μας είναι η πρωτιά».

Για τις αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα: «Είχαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες αλλά κάποιοι παίκτες κουράστηκαν ή είχαν κάρτες και για αυτό έκανα τις αλλαγές».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown