«Χτίζει» επιθετικά, θέλει βελτίωση πίσω

Έδειξε θετικά στοιχεία ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, παρουσίασε όμως και κάποιες αδυναμίες, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν.

Έδειξε θετικά στοιχεία ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, παρουσίασε όμως και αδυναμίες, που πρέπει να διορθωθούν. Στην επίθεση ο Ιβιτς χτίζει την ταχύτητα των παικτών που παίζουν μπροστά και το αναφέρουμε διότι και τα δύο γκολ ο ΠΑΟΚ τα πέτυχε με γρήγορες αντεπιθέσεις παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν οι Ροντρίγκες, Μυστακίδης ή ακόμη και ο πολλά υποσχόμενος Μάμε Τιάμ. Και αυτό είναι το θετικό στοιχείο από τον χθεσινό ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και πρέπει να το λύσει οπωσδήποτε και αυτό το κενό είναι μπροστά από την άμυνα, στον άξονα, εκεί όπου θα πρέπει να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα καθώς χθες δέχθηκε δυο γκολ  από την Βέροια ενώ είχε δεχθεί ανάλογο γκολ με τον Αγιαξ και κινδύνεψε να δεχθεί γκολ και από την Ντιναμό Τιφλίδας. Αυτά τα λάθη πρέπει να περιοριστούν όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Σε ατομικό επίπεδο είναι θετικό ότι ο Κίτσιου έδειξε πως έχει την θέληση να διεκδικήσει ευκαιρίες, ειδικά με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μάτος το «έχει» και στα αριστερά αν και δεν είναι κριτήριο αυτό το γεγονός. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να αγωνιστεί άνετα και από αυτή την θέση.

Ο Μπρκιτς παρά το γεγονός ότι στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, χθες στο δεύτερο ημίχρονο και στις δύο φάσεις των γκολ που πέτυχε η Βέροια θα μπορούσε να ενεργήσει πιο αποτελεσματικά.

Ακόμη είδαμε από τον Ιβιτς για πρώτη φορά να δοκιμάζει το 4-4-2 επιχειρώντας να «δέσει» στην επίθεση τους Κλάους και Περέιρα. Μάλιστα όπως είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αυτή την διάταξη μπορεί να την εφαρμόσει και σε ορισμένα από τα επίσημα παιχνίδια, ανάλογα με τον αντίπαλο και όταν το κρίνει σκόπιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown