Ηταν ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο !

Άτυπη ρεβάνς στην πόλη της Ημαθίας για τις δύο ομάδες μετά την αναμέτρηση στην Τούμπα πριν από τρεις εβδομάδες.

Ένα πολύ καλό από άποψης θεάματος ήταν το φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βέροια που έληξε ισόπαλο 2-2 με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-2 στο ημίχρονο ενώ η Βέροια ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος μέσα σε πέντε λεπτά.

Ο αγώνας:

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο έκανε η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς που πήγε στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά.

Την αρχή έκανε ο Τζάλμα Κάμπος που άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό μετά από πάσα του Περέιρα ενώ εφτά λεπτά αργότερα ο Τζάλμα έδωσε την ασίστ, κάνοντας την σέντρα στον Κλάους και εκείνος με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Η Βέροια το μόνο που κατάφερε σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν να απειλήσει με δύο σουτ. Ένα το Αρτσε στο 25ο λεπτό που έσωσε σωτήρια ο Κάνιας και ένα στο 42ο λεπτό όπου ο Μπρκιτς απέκρουσε το σουτ του Καπετάνου. Καλύτερος παίκτης του πρώτου μέρους ήταν ο Τζάλμα Κάμπος.

Στο 52ο λεπτό η Βέροια μείωσε σε 1-2 με τον Παντελή Καπετάνο να κρεμάει τον Μπρκιτς μετά από πάσα του Γιάννη Παπαδόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάννης Παπαδόπουλος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ ,κάνοντας το σουτ έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μην μπορεί να ακουμπήσει τη μπάλα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έκαναν αλλαγές και έπεσε ο ρυθμός αλλά είχαν και πάλι τις ευκαιρίες τους για να αλλάξει το σκορ. Καλύτερος παίκτης στο δεύτερο μέρος ήταν ο Σισίνιο της Βέροιας.

Βέροια: Λόπεθ, Χαροντάκης, Μαλόν (Ασίγκμπα), Σισοκό (Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας (Παπαστεριανός), Γ.Παπαδόπουλος (Λινάρδος), Σαρπόνγκ (Μίλιεβιτς), Αρτσε (Σισίνιο), Κάλβο (Μαυρίας), Καπετάνος (Βίτι)

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μάτος (Λέοβατς), Κρέσπο, Πούγγουρας, Κάνιας, Πέλκας (Δημητριάδης), Μπίσεσβαρ (Τζοβάρας), Κάμπος (Δεληγιαννίδης), Περέιρα (Κοροβέσης), Αθανασιάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown