Πουλάει το "10" του Τζάλμα Κάμπος


Η φανέλα του Τζάλμα Κάμπος έκανε τις περισσότερες πωλήσεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην έναρξη της σεζόν που διανύουμε.

Ο Τζάλμα Κάμπος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση την οποία συνόδευσε και με ένα φανταστικό γκολ με το καλημέρα στη σεζόν. Τα επιτεύγματα του κόντρα στον Άγιαξ στην "Αμστερνταμ Αρίνα", σε συνδυασμό με το γεγονός ότι επέλεξε τη φανέλα με το 10 που πάντα γεννά προσδοκίες, έκαναν πολλούς οπαδούς να πάνε στις μπουτίκ της ΠΑΕ ή να κινηθούν μέσω διαδικτύου και να αγοράσουν τη φανέλα του 29χρονου μεσοεπιθετικού.

Η συγκεκριμένη επιλογή ήταν και η πιο δημοφιλής τις πρώτες μέρες της σεζόν που άρχισε με τις... σταθερές αξίες Αθανασιάδη και Ροντρίγκες να ακολουθούν. Στην πορεία άρχισαν τραβούν κόσμο κι άλλες φανέλες όπως του Μάτος και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί το κεφάλαιο "πωλήσεις" στην πορεία της σεζόν.

Εξάλλου, δυνατή αρχή έκανε σε πωλήσεις και η τρίτη εμφάνιση της ομάδας, η μπλε που ο ΠΑΟΚ φόρεσε στην Ολλανδία. Στην πορεία, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, άρχισε να ανεβαίνει σε νούμερα η κλασική ασπρόμαυρη στολή.

Στοιχεία με ακριβή νούμερα δεν έχουν πάει ακόμη στους ιθύνοντες του τμήματος μάρκετινγκ, ωστόσο αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

sport24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos