Ο Ντέιβι Κλάασεν συγκρίνει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!


Ο μεσοεπιθετικός του «Αίαντα» βάζει στη ζυγαριά «ασπρόμαυρους» και «πράσινους» και βγάζει το πόρισμά του. Ποιος δυσκόλεψε τον Άγιαξ περισσότερο;


Μπορεί να μην ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με τον ιδανικότερο τρόπο, κόντρα, όμως, σε ελληνικές ομάδες δείχνει πως έχει βρει το «μυστικό» της επιτυχίας.

Ο λόγος για τον Άγιαξ, ο οποίος αποκλείστηκε με «κρότο» από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (δεχόμενος τέσσερα γκολ από τη Ροστόφ), βρίσκεται με το «καλημέρα» στο -5 από την κορυφή στην Eredivisie, ωστόσο, επί ελληνικού εδάφους μετρά 2Χ2. Και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) τόσο στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, όσο και στη Λεωφόρο προσφάτως επί του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ, Ντέιβι Κλάασεν με δηλώσεις του στη «Live Sport» δεν δίστασε να μπει στη διαδικασία να συγκρίνει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

«Μας δυσκόλεψε περισσότερο ο Παναθηναϊκός από ό,τι ο ΠΑΟΚ πριν από λίγο καιρό», σημείωσε ο Ολλανδός και πρόσθεσε για τη νίκη της ομάδας του: «Ήταν μια εξαιρετική νίκη. Χρησιμοποιήσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάμψουμε την αντίσταση του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο 25λεπτο ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα».

Πηγή: metrosport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos