Ερχεται ο Μάμε Τιάμ, συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Δικέφαλο.

Λίγο μετά τις 21:00 χθες το βράδυ, παρά τις έντονες διαβουλεύσεις και επαφές των επιτελών του ΠΑΟΚ με τους παίκτες που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, υπήρξε η πρώτη επιβεβαίωση για συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα ο ατζέντης του 23χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ της Γιουβέντους Μάμε Τιάμ, ο Πατρίκ Μπαστιανέλι, με δηλώσεις του στην «Μ» υποστήριξε: «Έχουμε συμφωνήσει σε όλα τα βασικά σημεία με τον ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου ο Μάμε Τιάμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει και με την Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Μάμε Τιάμ ως δανεικό για ένα χρόνο. Υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή μιλάμε για συμφωνία, η οποία θα ολοκληρωθεί νωρίς το πρωί». Η δήλωση του Πατρίκ Μπαστιανέλι προιδεάζει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας προκειμένου να έρθει ο Τιάμ άμεσα στην Τούμπα.

Η «Μ» είχε αναδείξει το θέμα του Μάμε Τιάμ από τις αρχές Αυγούστου όταν και τότε ο ατζέντης του Σενεγαλέζου είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Μπαστιανέλι είπε ακόμη για τον Τιάμ: «Και άλλες ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Στάνταρ Λιέγης. Όμως ο ίδιος ο Τιάμ ζήτησε να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ γιατί έχει μάθει πολλά καλά στοιχεία για την ελληνική ομάδα, ενώ τον ενθουσιάζει το πάθος των φιλάθλων του Δικεφάλου». Ο Μπαστιανέλι δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο και παρέπεμψε στις εξελίξεις έτσι όπως θα δρομολογηθούν από σήμερα το πρωί. Από τον ΠΑΟΚ δεν έκαναν κάποιο σχόλιο για τον Τιάμ, είναι όμως γνωστό πως επεδίωξαν την απόκτησή του από τις αρχές του μήνα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει.

Ο Τιάμ αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τα τελικά συμβόλαια, να δει τις εγκαταστάσεις και να συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown