Κρίσιμη μέρα και για τους «κομμένους» του ΠΑΟΚ

Στον Δικέφαλο υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που «κόπηκαν» από τον Βλάνταν Ιβιτς και δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα.

Εξελίξεις αναμένονται και για παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Βλάνταν Ιβιτς. 

Για τον Σκόνδρα εξέφρασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο Πλατανιάς, όμως μέχρι χθες το βράδυ ο άσος του ΠΑΟΚ δεν είχε ανακοινώσει την οριστική του απόφαση. Εκτός από τον Σκόνδρα, ενδιαφέρον για τον Τζιόλη που δεν υπολογίζεται από τον Ιβιτς, έχει δείξει η Ανόρθωση. Ο Τζιόλης βρίσκεται στην Εθνική ομάδα όμως εφόσον δεχθεί να μετακινηθεί στην Κύπρο, οι διαδικασίες μπορούν κάλλιστα να δρομολογηθούν για την μετακίνησή του.

Στην Στεάουα πάει ο «Χάτζη»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Χατζηισαίας απέρριψε την πρόταση της Τουρκικής Γκαζιαντεμπσπορ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και οδεύει προς την Στεάουα Βουκουρεστίου που έχει δείξει και το πιο έντονο ενδιαφέρον. Μάλιστα και χθες ο Τζίτζι Μπεκάλι έλεγε δημόσια πως πολύ σύντομα θα ανακοινώσει μία συμφωνία με παίκτη του ΠΑΟΚ. Το deal θα γινόταν νωρίτερα, όταν ο ΠΑΟΚ αποκτούσε τον Βαρέλα, ο Χατζηισαίας είχε αρνηθεί, αλλά πλέον είναι πολύ κοντά στους Ρουμάνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown