«Απειλούν με υποβιβασμό ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ»

Η Ομοσπονδία ερωτά τις διοικήσεις των τριών «μεγάλων» συλλόγων αν προτίθενται να «συμμετάσχουν» στο πρωτάθλημα γιατί αλλιώς έρχονται κυρώσεις

Επιστολή σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέστειλε ο Γιώργος Γκιρτζίκης, με την οποία τους ρωτάει θα «κατέβουν» στο πρωτάθλημα, προειδοποιώντας τους, ουσιαστικά, με υποβιβασμό και αποκλεισμό από την Ευρώπη!

Στην επιστολή η Ομοσπονδία ερωτά τις διοικήσεις των τριών «μεγάλων» συλλόγων αν προτίθενται να «συμμετάσχουν» στο πρωτάθλημα που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο και εν συνεχεία ουσιαστικά «απειλεί» ότι θα... προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες.

Με δυο λόγια, πέρα από την όποια ενημέρωση σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, η ΕΠΟ «ξεκάθαρα» απειλεί Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ότι θα προχωρήσει στην επιβολή των βαρύτατων ποινών οι οποίες προβλέπονται από τους κανονισμούς για την περίπτωση μη συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν σκοπεύουν καν να απαντήσουν αγνοώντας την επιστολή της ΕΠΟ και περιμένοντας τις εξελίξεις από την... ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ μετά το αίτημα του υφυπουργού Αθλητισμού για ορισμό διοικούσας επιτροπής και φυσικά το βούλευμα παραπομπής σε δίκη.

sdna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown