«Ο σοβαρός ΠΑΟΚ πάει στους ομίλους»

Από την Κυριακή επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο στενός συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς, Γρηγόρης Καβαλιεράτος, ο οποίος ταξίδεψε στην Τιφλίδα

Από την Κυριακή επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο στενός συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς, Γρηγόρης Καβαλιεράτος, ο οποίος ταξίδεψε στην Τιφλίδα και είδε από κοντά το τελευταίο παιχνίδι της Ντιναμό με την Γκούρια που ήταν αρκετά αδύναμη και δεν βοήθησε στην εξαγωγή απόλυτα χρήσιμων συμπερασμάτων.

Παρόλα αυτά, ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει πλέον ολοκληρωμένη εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο του Δικεφάλου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.  Είναι μία ομάδα με επιθετικές αρετές, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά αν δεν προσεχθούν. Τα μεγαλύτερα κενά ης βρίσκονται στην άμυνα, ειδικά αν δεν παίξει και ο Κροάτης αριστερός μπακ, Ματέγια Σπίτσιτς.

Μικρή παρένθεση σ’ αυτό το σημείο για να υπογραμμίσουμε ότι στον ΠΑΟΚ παραμένουν επιφυλακτικοί για το αν τελικά οι πληροφορίες για τρεις συνολικά απουσίες (Σπίτσιτς, Βέλεφ και Ντβαλισβίλι) που διοχετεύουν οι άνθρωποι της Ντιναμό θα αποδειχθούν σωστές το βράδυ της Πέμπτης. 

Σημείο άξιο αναφοράς είναι ότι το γήπεδο είναι αχανές, πολύ δύσκολα θα γεμίσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ και άρα η ατμόσφαιρα δεν συνιστά λόγο ανησυχίας για τους παίκτες του Δικεφάλου.

Με βάση όλα τα δεδομένα που αναλύουν ο Ίβιτς και οι συνεργάτες του, το βασικό συμπέρασμα είναι ότι «ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα έχεi κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό και να πάει ομίλους» και γι’ αυτό θέλουν να κρατήσουν σε εγρήγορση τους παίκτες 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown