Χόρχε Νιν: «Διαπραγματευόμαστε για τον Γκαστόν Ροντρίγκες»

Ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Ουόντερερς παραδέχτηκε ότι υπάρχουν συζητήσεις για τον Ουρουγουανό, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκαστόν Ροντρίγκες  φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Ουόντερερς, Χόρχε Νιν, δίνει μια νέα διάσταση στο θέμα.

Ο ισχυρός άνδρας του Μοντεβιδέο υποστήριξε ότι του έχει μεταφερθεί η φημολογία περί ελληνικού ενδιαφέροντος, ωστόσο η διαπραγμάτευση είναι περίπλοκη λόγω της παρουσίας πολλών εμπλεκομένων μερών.

«Είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση (επί της Ο' Χίγκινς για το Copa Sudamericana). Γνωρίζω τον Γκαστόν Ροντρίγκες από παιδί και εύχομαι να "ξεκλειδώσει" η υπόθεσή του, αλλά όταν υπάρχουν πολλά εμπλεκόμενα μέρη είναι δύσκολο. Θα συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε, ακόμη υπάρχει πολύς χρόνος.

Ο καθένας περιμένει να υπάρξει συμφωνία. Θα πάω στο Δ.Σ για να ενημερωθώ. Μου είπαν φίλοι μου ότι υπάρχουν φήμες περί ενδιαφέροντος από ελληνική ομάδα. Η Μοντεβιδέο Γουάντερερς είναι ευγνωμονούσα στον Βίκτορ Ούγκο Μέσα (πρώην διαχειριστής της ομάδας και κατέχων ποσοστό). Έχει συνεργαστεί χωρίς να ζητήσει τόκους κι ένα μέρος από την πώληση του Γκαστόν θα πάει σε αυτόν. Κάθε φορά που φθάνει πρόταση για τον Γκαστόν, ενημερώνεται. Κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο Νιν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια