Ροντρίγκες: «Σημαντική νίκη, ήμουν άτυχος στο τετ-α-τετ»

Η αναφορά μας στον Γκάρι Ροντρίγκες που μίλησε  για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα αλλά και για τη δική του απόδοση.

- Ο ΠΑΟΚ είχε δυο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι. Μέτριος ως κακός στο πρώτο και πολύ καλός στο δεύτερο. Πώς σχολιάζεις την εμφάνιση αλλά και την επικράτηση της ομάδας;

«To πιο σημαντικό είναι ότι εμείς σκοράραμε ακόμη και όταν δεν ήμασταν καλοί σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι κερδίσαμε, βελτιώσαμε την απόδοση μας στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε άλλες δυο φορές και πήραμε μια σημαντική νίκη που μας φέρνει κοντά στο να πετύχουμε τον στοχο μας που είναι η είσοδος στους ομίλους.»

- Εκτέλεσες πετυχημένα κόρνερ όπου προήλθαν και τα δυο γκολ αλλά είχες και το χαμένο τετ α τετ στις αρχές του δευτέρου μέρους. Θυμάσαι τη φάση;

«Πιστεύω ότι ήμουν άτυχος στη συγκεκριμένη φάση αν και θα μπορούσα να ήμουν πιο απλός στο τελείωμα κι αυτό απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να καταφέρω να σκοράρω».

- Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση ήδη ή δε θέλετε να σκέφτεστε αυτό το 0-3 ενόψει του αγώνα της Τούμπας;

«Ξέρω οτι το 0-3 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά για την πρόκριση θα μιλάμε αφού τελειώσει και το δεύτερο παιχνίδι. Σαφώς είναι ένα καλό αποτέλεσμα, καναμε ένα σημαντικό βήμα και πρέπει και στο δεύτερο ματς να δείξουμε καλό πρόσωπο».

- Ο Βλάνταν Ιβιτς είπε ότι ο ΠΑΟΚ του δευτέρου μέρους είναι το 60-70% του ΠΑΟΚ που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Συμφωνείς και πόσο κοντά είστε στο να έχετε διάρκεια στο παιχνίδι;

«Συμφωνώ με τον προπονητή μου σε αυτή τη διαπίστωση. Αλλά νομίζω οτι για να καταφέρουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο όπως αυτό που παίξαμε στο δεύτερο μέρος γιατί στο πρώτο δεν παίξαμε, απαιτείται να συνεχίσουμε την δουλειά και την καλή προσπάθεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown