Tα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ

Ο Βλάνταν Ιβιτς αρχίζει από σήμερα να επεξεργάζεται τα σχέδια του για τη ρεβάνς με τον Αγιαξ

Από σήμερα ο Βλάνταν Ιβιτς θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του αναφορικά με το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Αγιαξ την Τετάρτη στην Τούμπα. Θα δουλέψει, δηλαδή, πάνω στο σχήμα που θα παρατάξει στην ρεβάνς. Η διαχείριση πάει καλά και ο πρώτος στόχος του τεχνικού τιμ που είναι να διατηρηθεί “φρέσκια” η ομάδα μέχρι το ματς με την ολλανδική ομάδα και να έχει δυνάμεις υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί.

Η “συνταγή” θα μοιάζει με του πρώτο αγώνα με τον Αγιαξ και το μόνο που μένει να αποφασίσει ο Ιβιτς είναι πόσο πιο επιθετικά θα παίξει την Τετάρτη. Είναι δεδομένο ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν θα πάρει πολλά ρίσκα αλλά, ίσως, να προσεγγίσει λίγο διαφορετικά την ρεβάνς απ’ ότι το ματς της περασμένης Τρίτης. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολο να αλλάξει το 4-3- 3 σε 4-2- 3-1. Στην χθεσινή προπόνηση το πρώτο σκέλος ήταν αφιερωμένο στην ταχυδύναμη, με διάφορες ασκήσεις, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν μικρά παιχνίδια σε υψηλή ένταση. Για μία ακόμα ημέρα το ιατρικό δελτίο ήταν καθαρό.

Ευχάριστος πονοκέφαλος ο Κάνιας

Ο Κάνιας ναι μεν δεν έχει φτάσει ακόμη στο 100%, αλλά όλοι μιλούν για έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα και τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Γι’ αυτό και ο Ισπανός μέσος έχει βάλει στον Ιβιτς τον προβληματισμό πόσο θα τον χρησιμοποιήσει στην ρεβάνς. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να μην ξεκινήσει και να πάρει χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια του ματς.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown