Απόφαση για φορ παρουσία του Ιβάν Σαββίδη

Τις επόμενες ημέρες θα παρθεί η οριστική απόφαση για την απόκτηση σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ, με τη ρεβάνς με τον Άγιαξ να κρίνει πολλά

Οι μέρες που έρχονται για τον ΠΑΟΚ είναι καυτές. Θα κριθεί η προσπάθεια της ομάδας να κρατήσει ζωντανό το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα θα παρθεί η απόφαση για τον φορ που θα ανεβάσει κι άλλο την επιθετική ποιότητα της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου το γνωρίζουν πολύ καλά και πάνω από αυτούς και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναμενόταν αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα θα είναι στο πλευρό της ομάδας και θα ενημερωθεί για όλα τα θέματα. Παρουσία του θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για την μεταγραφή του φορ. Ο Λούμπος Μϊχελ, με τη σύμφωνη γνώμη του Βλάνταν ΊΒιτς, έχει κάνει όλη την προεργασία και θα παρουσιάσει στον μεγαλομέτοχο της ομάδας όλες τις διαθέσιμες λύσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει απόφαση να παρθεί επιθετικός περιοχής, ανεξάρτητα με το αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει στο Τσάμπιος ή στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο πιθανή παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης θα δώσει τη δυνατότητα να αποκτηθεί ο παίκτης που είναι ψηλότερα απ’ όλους στη λίστα. Το βασικό είναι ότι η επιλογή των εναλλακτικών επιλογών έχει γίνει με ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Ο ΠΑΟΚ θα φέρει ένα παίκτη με καλό όνομα, αλλά δεν θα σταθεί μόνο σ’ αυτό. Θα πάρει έναν παίκτη σε καλή ηλικία με περιθώρια να εξελιχθεί κι άλλο και φυσικά να έχει και αξία μεταπώλησης. Και με χαρακτηριστικά που δεν θα ακυρώνουν την παρουσία του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Μίχελ έχει προχωρήσει περιπτώσεις παικτών και για τα δύο σενάρια. Και μετά το ματς με τον Άγιαξ και την εξέλιξή του θα παρθεί η τελική απόφαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown