Ποντάρει στη διαχείριση και το τρέξιμο ο Ίβιτς



Τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε το βράδυ στην «Amsterdam Arena» κόντρα στον Άγιαξ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει μία εικόνα πως ο Άγιαξ δεν είναι η ομάδα φόβητρο για τον ΠΑΟΚ και οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν το εμπόδιο των πιτσιρικάδων του Αίαντα.

Αυτό είναι λάθος και δεν θα πρέπει να περάσει μέσα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς σίγουρα γνωρίζει ότι μία τέτοια προσέγγιση θα είναι τεράστιο λάθος και μπορεί να φέρει την καταστροφή.

Αντίθετα, αν ο ΠΑΟΚ παραμείνει ταπεινός, μετρήσει σωστά τις δυνάμεις του και τα ατού του αντιπάλου τότε έχει ελπίδες.

Αυτή την περίοδο, καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε θέση να αποδώσει το ποδόσφαιρο που θα βγάλει μέσα στη σεζόν. Το ομολόγησε και ο προπονητής του Άγιαξ, Πέτερ Μπος. Άρα, το ζητούμενο είναι ποια θα μπορέσει να καλύψει την ανετοιμότητά της. Και αυτό χρειάζεται αρκετό τρέξιμο στο οποίο οι παίκτες του Άγιαξ είναι εθισμένοι.

Επομένως, το ένα βασικό ζητούμενο για τον Ίβιτς είναι να βρει τους παίκτες που θα μπορέσουν να βγάλουν τα αθλητικά προσόντα τους στο γήπεδο και να μην αφήσουν στους παίκτες του Άγιαξ χώρους που θα δημιουργήσουν κινδύνους μπροστά από την εστία του Γλύκου.

Το δεύτερο βασικό ζήτημα είναι να γίνει σωστή διαχείριση. Πότε πρέπει να ανεβάσει και πότε να ρίξει ρυθμό ο ΠΑΟΚ. Πιθανόν αυτόν τον προβληματισμό να «κρύβει» η σκέψη του Ίβιτς να βάλει τον Τζιόλη στη βασική ενδεκάδα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown