«Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχει»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και τοποθετήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο «Δικέφαλος».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τουρσουνίδη:
Για τα όσα είδε στο χθεσινό φιλικό και αν μπορούν να βγουν συμπεράσματα: «Δεν λέει τίποτα το χθεσινό παιχνίδι. Δεν παραμυθιάζεται κανένας. Είναι προετοιμασία, είναι περίοδος προσαρμογής. Τα άλλα παιδιά ήταν αδύναμα. Δεν βγαίνουν συμπεράσματα. Είδαμε μια σοβαρότητα της ομάδας, είχε αρχή και προσανατολισμό. Αυτό που επιζητεί ο προπονητής είναι το πώς θα διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες και το σύστημα που θέλει να παίξει. Επιπλέον, θέλει να δει πως προσαρμόζονται τα καινούρια παιδιά».
Για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Κάνιας:«Είμαι της φιλοσοφίας ότι οι παίκτες που έχουν έρθει ή θα έρθουν θα πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει ήδη ο ΠΑΟΚ. Στα χαφ έχει καλούς ποδοσφαιριστές, νέα παιδιά, που μπορεί να βασιστεί πάνω τους και να χτίσει την ομάδα. Αφού κρίνει ο προπονητής ότι θέλει ποδοσφαιριστή, προφανώς θέλει κάτι περισσότερο. Ξέρει καλύτερα. Αλλά μπορεί να φύγει και κάποιος. Σίγουρα είναι καλές οι παραστάσεις του, γιατί έπαιξε σε μεγάλα πρωταθλήματα. Οι παίκτες που έρχονται θα πρέπει να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχουμε, τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω, για να μπορέσουν να μπουν κατευθείαν στην ομάδα και να βοηθήσουν περισσότερο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown