Ρωτούσε για τον ΠΑΟΚ ο Κάνιας, ποια τα δεδομένα

Πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ ζητούσε τις τελευταίες ώρες ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος της Εσπανιόλ, τι συμβαίνει με την υπόθεση του.


Πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ ζητούσε τις τελευταίες ώρες ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος της Εσπανιόλ Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.
Ο εμπειρότατος χαφ που αγωνίστηκε σε 13 επίσημα παιχνίδια με την Εσπανιόλ την περσινή σεζόν και σε 29 ματς την προπερσινή, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ζητούσε να μάθει αναλυτικές λεπτομέρειες για την πορεία του ΠΑΟΚ την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και την δυναμική που έχει η ομάδα. Προφανώς οι πληροφορίες που ζητούσε να μάθει δεν ήταν τυχαίες. Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Κάνιας ρώτησαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενώ ο ίδιος ο παίκτης έλεγε χθες πως τον ενδιαφέρει μία αξιόλογη προοπτική για την επόμενη ημέρα της καριέρας του.
Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που αγωνίστηκε στο παρελθόν για μία σεζόν στην αγγλική Σουόνσι και νωρίτερα για 4 χρόνια στην Ρεάλ Μπέτις είναι ένας από τους πιο έμπειρους αμυντικούς μέσους στην Ισπανία. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 με την Εσπανιόλ. Από το περιβάλλον του Κανιάς προέκυψε η πληροφορία που μεταφέρουμε πως έχουν αρχίσει επαφές με τον ΠΑΟΚ για να έρθει στην Τούμπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown