Εντονος προβληματισμός στον Αγιαξ ενόψει ΠΑΟΚ

Δεν έχει περάσει απαρατήρητος στην Ολλανδία ο κάκιστος απολογισμός του Αγιαξ στα φιλικά του παιχνίδια, με τον Πίτερ Μποζ να είναι στο «στόχαστρο».

Δεν έχει περάσει απαρατήρητος στην Ολλανδία ο κάκιστος απολογισμός του Αγιαξ στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε το προηγούμενο διάστημα. Στο "στόχαστρο" του τοπικού Τύπου βρίσκεται ο προπονητής του Αίαντα, Πίτερ Μποζ.

"Ο Πίτερ Μποζ παρέλειψε να κερδίσει ακόμη έναν αγώνα με τον Αγιαξ" αναφέρθηκε χαρακτηριστικά μετά την ήττα του Αίαντα με 2-0 από την Γάνδη. Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, θυμίζουμε, ότι οι δευτεραθλητές Ολλανδίας είχαν χάσει από την ερασιτεχνική Λίφερινγκ, ενώ είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι κόντρα στην, επίσης, ερασιτεχνική, AFC Άμστερνταμ.

Πρόβα ενόψει ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα που παρέταξε, εξάλλου, ο Μποζ στο φιλικό με αντίπαλο την Γάνδη, ήταν σε μεγάλο βαθμό, σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, αυτή που θα δούμε και στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σε σχηματισμό 4-3-3 ο Σίλεσεν ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Τετέ, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ και Ντάικς έπαιξαν στην άμυνα, την τριάδα της μεσαίας γραμμής αποτέλεσαν οι Μπαζούρ, Κλάασεν, Γκουντέλι, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Ελ-Γκάζι, Ντόλμπεργκ και Γιουνές. Ο Πολωνός "μπόμπερ" του Αγιαξ, Αρεκ Μίλικ, απολαμβάνει ακόμη τις διακοπές του και δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Προχθές ο Αίαντας έδωσε ακόμη ένα φιλικό. Αντίπαλός του ήταν Κρίλια Σοβιέτοφ. Ηττήθηκε και σε αυτό, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι κόντρα στην ρωσική ομάδα χρησιμοποιήθηκαν κυρίως παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Στο παιχνίδι με την Κρίλια πήραν χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Κολομβιανός επιθετικός, Ματέο Κασιέρα, ο οποίος πρέπει να επισημάνουμε ότι σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αγιαξ, ενώ στο ίδιο ματς έκανε το ντεμπούτο του ο Γερμανός αμυντικός, Χάικο Βέστερμαν.

«Πρέπει να δουλέψουμε στις 12 μέρες που απομένουν»


"Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τον Αγιαξ. Η ομάδα τεχνικά ήταν πολύ καλή, αλλά αυτό που πρέπει να μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες είναι να αντιδρούμε πιο έξυπνα σε ορισμένες περιπτώσεις" τόνισε σχετικά ο Βέστερμαν και συνέχισε αναφερόμενος στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ:

"Έχουμε ακόμα 12 ημέρες μέχρι τον πρώτο αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό το διάστημα πρέπει να δουλέψουμε. Διαθέτουμε πολλούς νέους παίκτες που κάνουν λάθη. Εγώ είμαι εδώ για να μεταφέρω την εμπειρία μου στην ομάδα".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προπονητής του Αγιαξ, Πίτερ Μποζ, έχει να διορθώσει ακόμη αρκετά κακώς κείμενα, χωρίς, ωστόσο, να έχει τον χρόνο για σύμμαχό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown