Μπουλούτ : «Και στον ΠΑΟΚ είναι απλήρωτοι»

Συνέντευξη στην Αυστραλία παραχώρησε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, Κερέμ Μπουλούτ, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση στον Ηρακλή αλλά και τον...ΠΑΟΚ.


Για την εικόνα του από το ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε στο Αυστραλιανό «fourfourtwo», ο Κερέμ Μπουλούτ, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες αποτελεί «παρελθόν» από την ομάδα του Ηρακλή.
Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε για την οικονομική κατάσταση του Ηρακλή, αλλά και γενικά τα οικονομικά των ελληνικών ομάδων, αναφέροντας πως μόνο ο Ολυμπιακός πληρώνει τους παίκτες στην ώρα τους.
Εντύπωση προκαλεί και η ατάκα του για τον Τέρι Άντονις και τον ΠΑΟΚ, καθώς ούτε εκεί οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται στην ώρα τους, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουλούτ :
«Απλά θέλω να πάω κάπου όπου μπορώ να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και δεν θα ανησυχώ για τα χρήματα.
Ήταν όλα μια χαρά μέχρι τον Ιανουάριο. Αλλά όταν γυρίσαμε μετά τα Χριστούγεννα, δεν υπήρχαν περαιτέρω πληρωμές για πέντε μήνες. 
Είναι η ίδια κατάσταση σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση ίσως τον Ολυμπιακό. Όλες οι άλλες ομάδες, ακόμα και ο Παναθηναϊκός, είναι πάντα δύο ή τρεις μήνες πίσω στην πληρωμή των παικτών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην ομάδα του Τέρι Άντονις, τον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια