Σκόνδρας: «Το περίμενα ότι θα έμενα εκτός αποστολής!»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του μετά το κόψιμό του από την αποστολή για την προετοιμασία.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια, αφού ο προπονητής επέλεξε να μην με πάρει στην αποστολή. Δεν τελείωσε, όμως, ο κόσμος. Θα δουλέψω εδώ και ό,τι είναι καλύτερο θα γίνει».
Για το αν το περίμενε: «Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον προπονητή. Το περίμενα, ναι, αλλά από εκεί και πέρα αυτό δεν πτοεί το ηθικό μου. Δούλεψα όλες αυτές τις ημέρες, δεν άφησα τον εαυτό μου. Το είδε και ο προπονητής, όμως, η απόφαση είχε παρθεί και η απόφαση ήταν να μην συνεχίσω. Αποκτήθηκαν καλοί παίκτες. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και το καλύτερο για εμένα είναι να βρω μια ομάδα να παίξω για να πάρω παιχνίδια και αυτοπεποίθηση».
Για τη χαμένη του αυτοπεποίθηση: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει χάνεται και η αυτοπεποίθηση και μόνο από τα παιχνίδια μπορεί να επανέλθει».
Για το αν θεωρεί πως μπορούσε να προσφέρει σε κάποια άλλη θέση: «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα σε αρκετές θέσεις, δεν έχω παράπονο γι’ αυτό. Είναι θέσεις που γνωρίζω και η θέση του αριστερού μπακ και αυτή του σέντερ μπακ. Το να καθίσω στον ΠΑΟΚ και να παίξω 3-5 παιχνίδια το χρόνο δεν είναι καλό ούτε για μένα ούτε και για τον ΠΑΟΚ».
Για το μέλλον του: «Δεσμεύομαι με ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και πρέπει να κάνω προπονήσεις εδώ. Αν βρεθεί ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου πιστεύω θα βρεθεί και η λύση με τον ΠΑΟΚ».
Για τα περί ενδιαφέροντος από τη Γερμανία: «Δεν μπορώ να πω αν ισχύουν ή όχι. Υπάρχει ενδιαφέρον, όμως, αν δεν γίνει η δουλειά δεν μπορώ να πω τίποτα».
Για την εικόνα του από τον φετινό ΠΑΟΚ:«Από αυτά τα λίγα που είδα όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι ικανοί και θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει και ένας καλός κορμός και από πέρσι όπως και νεαροί και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει ψηλά».
Για την πρόκληση της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ήρθαν ικανοί παίκτες και το θέμα είναι να ταιριάξουν. Υπάρχει ικανός προπονητής, διοίκηση και κόσμος. Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα για να διακριθεί».
Για τον Ίβιτς: «Είναι ένας νέος προπονητής, ικανός, του αρέσει η δουλειά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».
Για τις συζητήσεις μαζί του όσον αφορά το μέλλον του: «Ήταν ξεκάθαρος απέναντί μου και είναι τίμιο αυτό».
Για το λόγο που δεν πιάνουν τόπο αγωνιστικά οι επενδύσεις Σαββίδη: «Αυτό το ερώτημα το έχει πολύς κόσμος. Θα μιλήσω για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα, όμως, υπάρχουν και αδικίες. Η ομάδα θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, δίνει τα πάντα, υπάρχουν, όμως, κι άλλες συγκυρίες και δεν την αφήνουν. Και αυτό παίζει ρόλο. Με σκληρή δουλειά όλων πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κατακτήσει έναν τίτλο».
Για την εικόνα του από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Από λίγο που τους είδα είναι καλοί παίκτες. Θα μπουν γρήγορα στο κλίμα και θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο, όμως, είναι ο καθρέφτης των παικτών».
Για το αν θεωρεί ότι η άμυνα ήταν πέρσι η αχίλλειος πτέρνα: «Δεν ήταν μόνο αυτό. Όλη η ομάδα παίζει ρόλο. Δεν είναι μόνο η κάθε γραμμή. Είναι συνολικό το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα δουλέψει και θα τα καταφέρει».
Για τον κόσμο: «Είναι φανταστικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown