Επιμένουν για Μπίσεσβατς και ΠΑΟΚ οι Σέρβοι

Θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για να επέλθει συμφωνία με στόπερ, έναν χαφ και έναν τερματοφύλακα.


Στα μεταγραφικά οι επαφές του Μίχελ με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδος είναι συνεχόμενες και μένει να δούμε σε ποιους παίκτες θα καταλήξουν στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση των θέσεων όπου έχουν εντοπιστεί αδυναμίες. Όπως ανέφεραμε και χθες στο αναλυτικό της ρεπορτάζ θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για να επέλθει συμφωνία με στόπερ, έναν χαφ και έναν τερματοφύλακα.
Χθες σε Αυστριακά μέσα ενημέρωσης έγινε αναφορά για τον Κροάτη μέσο Ιβάν Μότσινιτς της Ριέκα. Οι Αυστριακοί έγραψαν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για τον Μότσινιτς και συνέκριναν αυτό το ενδιαφέρον με αυτό που εξέφρασε η Ραπίντ Βιέννης. Όμως θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ έχει πιο προχωρημένες επαφές με την διοίκηση της Ριέκα.
Η αλήθεια είναι πως ο Μότσινιτς, όπως είχε αποκαλύψει συγκεντρώνει όλα είναι τα ποιοτικά στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους. Εφόσον η Ριέκα μειώσει τις απαιτήσεις της στο ένα εκατομμύριο ευρώ, τότε ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κινηθεί πιο άμεσα για να τον αποκτήσει.
Παράλληλα οι Σέρβοι επέμειναν χθες για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Λάτσιο, τον συμπατριώτη τους, τον Μπίσεβατς. Ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Λάτσιο. Οι Σέρνοι και χθες ανέφεραν πως για τον Μπίσεβατς έχει δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ αλλά και η ΑΕΚ με την Ιταλική Τζένοα.
Ανοιχτό του Σισοκό
Παραμένει σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ο ΠΑΟΚ με τον ξένο ατζέντη του Μοχάμεντ Σισοκό, του έμπειρου μέσου που αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος, όπως είχαμε αναφέρει. Και ο Σισοκό είναι μία αξιόλογη περίπτωση που απασχολεί για τα χαφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown