Ζουρναντζίδης: «Το απόλυτο ζευγάρωμα Τέιλορ-Μαργαρίτης»


Ο Τέλης Ζουρνατζίδης θεωρεί πως Τέιλορ και Μαργαρίτης αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά για τη θέση «4».


Αν υπάρχει μια θέση στην οποία η εικόνα ενόψει της νέας περιόδου είναι αποκρυσταλλωμένη για τον ΠΑΟΚ, αυτή είναι του «πάουερ φόργουορντ». Με την απόκτηση του Μπράντον Τέιλορ και την παραμονή βέβαια του Βαγγέλη Μαργαρίτη, η ομάδα καλύφθηκε πλήρως σε αυτήν.
Στο «παλατάκι» μάλιστα θεωρούν ότι επειδή πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, ο ένας αποτελεί το απόλυτο συμπλήρωμα του άλλου: «Επιλέξαμε τον Μπράντον Τέιλορ γιατί θεωρούμε ότι μαζί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη θα καλύψει τη θέση στο «4».
Μοιάζουν σε κάποια στοιχεία αλλά παράλληλα αλληλοσυμπληρώνονται» έλεγε στη «Μ» ο Τέλης Ζουρνατζίδης. Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ που βέβαια έχει εικόνα από το νέο απόκτημα της ομάδας αφού έχει βασικό ρόλο στην αναζήτηση, τις διαπραγματεύσεις και τελικά την επιλογή των παικτών της, συνέχισε λέγοντας: «Ο Βαγγέλης είναι καλύτερος αμυντικός, ο Μπράντον είναι πολύ καλός στην επίθεση. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι οι δυο τους θα καλύψουν όλες μας τις ανάγκες στη θέση».
Ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο στα χέρια του Σούλη Μαρκόπουλου είναι η ικανότητα να παίξουν οι δύο παίκτες ακόμη και στην ίδια πεντάδα, σε κάποιο πιθανό ψηλό σχήμα. Ο Τέιλορ άλλωστε έρχεται ως «4-3άρι» ενώ και ο Μαργαρίτης δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν που χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του και στο «3».
Με δεδομένη την ικανότητα του Αμερικανού να απειλεί από το τρίποντο αλλά και τον Μαργαρίτη να προσφέρει επίσης αξιόπιστο σουτ από μακριά (στη σεζόν που πέρασε «άγγιξε» το 50% στα τρίποντα με 19/40 στο Πρωτάθλημα) οι δυο τους μπορούν να εξελιχθούν σε πρόβλημα για κάθε αντίπαλη άμυνα αν κάποιες στιγμές συνυπάρξουν στην ίδια πεντάδα.
Αυτές οι σκέψεις βέβαια μπορεί να είναι και πρόωρες μέχρι να προστεθούν τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ και κυρίως μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία. Ο Τέλης Ζουρνατζίδης ωστόσο προσθέτει ένα πιο σημαντικό για τα σημερινά δεδομένα στοιχείο, το οποίο τις προηγούμενες μέρες φρόντισαν να επισημάνουν τόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος όσο και ο Κώστας Χαραλαμπίδης: «Συλλέξαμε πολλές πληροφορίες για τον Τέιλορ
. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο δούλεψε την τελευταία διετία, έχασε κιλά, έφτιαξε το σώμα του. Είναι παιδί που δείχνει μεγάλη διάθεση για να κάνει καριέρα» είπε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ και πλέον στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν αυτό το στοιχείο και μέσα από την ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown