Γι αυτό δεν αγωνίστηκαν χθες Βελλίδης και Γλύκος

Με απόφαση του Βλάνταν Ιβιτς και των συνεργατών του, δεν αγωνίστηκαν χθες κόντρα στη Σιλφόλντε οι Γλύκος, Βελλίδης. Διαβάστε τον λόγο.


Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ερασιτεχνική ολλανδική ομάδα Σιλφόλντε δεν αγωνίστηκαν με απόφαση του Βλάνταν Ιβιτς και των συνεργατών του ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Μάρκος Βελλίδης. Οι δύο έμπειροι, αυτή την στιγμή, πορτιέρο του Δικεφάλου.
Ηταν μία συνειδητή απόφαση από τον Σέρβο τεχνικό καθώς ο αντίπαλος του Δικεφάλου δεν ήταν υψηλής δυναμικότητας και ως εκ τούτου ήθελε να δώσει την ευκαιρία στους δύο νεαρούς, τον Μελίσσα και τον Σιαμπάνη να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης. Οι Γλύκος και Βελλίδης πάντως ακολούθησαν κανονικά χθες το πρωί το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας ενώ το απόγευμα, μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, έκαναν ειδικό πρόγραμμα για να μην χάσουν ούτε λεπτό από την προετοιμασία.
Οι Γλύκος και Βελλίδης παρακολούθησαν από την εξέδρα τις προσπάθειες των συμπαικτών τους και προετοιμάζονται για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια τόσο με την Μπρίζ όσο και με την Στεάουα Βουκουρεστίου, τα οποία θα αποτελέσουν και τα πλέον αξιόπιστα τεστ εν όψει των πρώτων ευρωπαικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown