Οι... επόμενες ανάγκες του ΠΑΟΚ!

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ αρχίζει και μορφοποιείται αλλά απομένουν ακόμη έξι με οχτώ κινήσεις για να ολοκληρωθεί.


Το ρόστερ του ΠΑΟΚ αρχίζει και μορφοποιείται αλλά απομένουν ακόμη έξι με οχτώ κινήσεις για να ολοκληρωθεί. Η απόκτηση του Μιλιένοβιτς δεν αλλάζει πάντως την ανάγκη απόκτησης ενός Αμερικανού γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα. Πιθανώς αυτός που θα αποκτηθεί να έχει τη δυνατότητα να παίζει και στις δύο θέσεις των γκαρντ.
Μία περίπτωση όπως αυτή του Άντριου Άντριους δηλαδή που εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός βέβαια αν συνεχίσει να παίζει καλά στο summer league του Ορλάντο –προχθές είχε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα- δύσκολα θα παραμείνει διαθέσιμος πολύ περισσότερο για τα χρήματα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ.
Αν δεν μπορέσει όμως να «κυνηγήσει» τον Άντριους, θα αναζητήσει έναν παίκτη σαν τον Άντριους. Ο Μαρκόπουλος θέλει σίγουρα έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα που θα συμπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο του «backcourt» της ομάδας, αν υποτεθεί ότι δεν θα υπάρξει δραματική ανατροπή δεδομένων στο θέμα του Μιλένκο Τέπιτς.
Για τον ΠΑΟΚ βέβαια υπάρχει η ανάγκη απόκτησης τουλάχιστον δύο Ελλήνων παικτών (Σαρικόπουλος, Σκορδίλης, Τσαϊρέλης με τις γνωστές για όλους δυσκολίες) ενώ θα αργήσει να κινηθεί για «3άρι» αν θεωρηθεί δεδομένη η μεταπήδηση του Κασελάκη στην Αστάνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown