«Υπάρχει σοβαρότητα»


Ενας από τους παίκτες που αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς ήταν και ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος σε δηλώσεις του στάθηκε αρκετά στο συγκεκριμένο θέμα:

«Το πάθημα έγινε μάθημα, γιατί πέρυσι δεν δώσαμε βάση σε αυτό το κομμάτι. Φέτος έχουμε στην ομάδα γνώστες του αντικειμένου και κάνουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε πέρυσι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει... Σε θέμα οργάνωσης είμαστε πολύ πιο πάνω σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, γενικά σαν ομάδα». Στον απολογισμό της περσινής σεζόν σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο ανέφερε:

«Ξεκινώντας από την ομάδα θα έλεγα ότι ήταν μια κακή χρονιά σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσεις κάποια ιστορικά παιχνίδια κόντρα στην Ντόρτμουντ. Ήταν μια άσχηχη σεζόν με ένα πολύ καλό τέλος. Στο τέλος σώσαμε με τον Βλάνταν Ιβιτς τη χρονιά και δείξαμε ότι είχαμε τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά, αλλά τελείωσε καλά. Πήρα τις συμμετοχές που πιστεύω ότι άξιζα, αλλά θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα».

Καταγράφοντας τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ από τον περσινό, ο νεαρός ακραίος είπε: «Πιστεύω ότι η διαφορά είναι στη σοβαρότητα που υπάρχει φέτος. Υπάρχει πειθαρχία, σεβασμός και ξεκινάει μια καλύτερη χρονιά. Για να μην παρεξηγηθώ και ο Ιγκόρ Τούντορ είχε πάρα πολλές γνώσεις, απλά ο Βλάνταν Ιβιτς το διαχειρίζεται καλύτερα. Τώρα έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και βαδίζουμε σε αυτό».

Για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σημείωσε: «Δεν μας απασχολεί πολύ ακόμη, όταν γίνει η κλήρωση, τότε θα μας απασχολήσει. Τώρα έχουμε δύο προπονήσεις, αποθεραπεία, είναι γεμάτο το πρόγραμμα. Προτιμώ τη Φενέρ».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown