Κουλούρης: «Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει πειθαρχία και συγκεκριμένο πλάνο»

Ο Ευθύμης Κουλούρης λίγα λεπτά μετά την νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ, μίλησε για την εικόνα που βγάζει η ομάδα πριν τους αγώνες του CHL.

Ο Ευθύμης Κουλούρης λίγα λεπτά μετά την νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ, μίλησε  για την επικράτηση επί της πρωταθλήτριας Βελγίου και την εικόνα που βγάζει η ομάδα οδεύοντας προς τους αγώνες του CHL. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις διαφορές που βρήκε στον ΠΑΟΚ με την επιστροφή του από την Ανόρθωση αλλά και τις δικές του φιλοδοξίες.

- Ο ΠΑΟΚ και κέρδισε αλλά και καλή εμφάνιση έκανε απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου.

«Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό φιλικό μετά το πρώτο όπου το είδαμε σαν προπόνηση αφού ο αντίπαλος δεν ήταν αυτής της δυναμικότητας. Για τους Βέλγους ξέραμε ότι έχουν ένα δυνατό σύνολο αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ασχέτως αν δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και υπάρχει κούραση, εμείς τα πήγαμε καλά».

- Συμφωνείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει στην προετοιμασία περισσότερα βήματα από τα αναμενόμενα;

«Εχεις δίκιο σε αυτό. Παρά το ότι είναι νωρίς σε ότι αφορά το σημείο που βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας βγάζουμε ωραία πράγματα στους αγώνες. Έχουμε κυριαρχία, κάνουμε φάσεις αλλά φυσικά υπάρχουν ακόμη πολλά σημεία στο παιχνίδι μας που πρέπει να βελτιώσουμε και δεν τα βγάζουμε ακόμη πιθανώς και λόγω κούρασης. Αυτά τα λάθη θα τα συζητήσουμε με τον προπονητή μας και θεωρώ ότι επειδή στην παρούσα φάση μας ενδιαφέρει η φυσική κατάσταση και το δέσιμο της ομάδας, ως παρουσία τα πήγαμε καλά στο φιλικό με τους Βέλγους».

- Ακόμη ένα γκολ και αυτή τη φορά απέναντι σε μια καλή ομάδα για σένα.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό για κάθε επιθετικό το γκολ. Εγώ δουλεύω πολύ στις προπονήσεις γιατί ξέρω ότι αυτές οι εβδομάδες θα μας βοηθήσουν σε όλη τη χρονιά. Κάναμε ένα φιλικό πολύ καλό απέναντι σε μια καλή ομάδα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα».


- Τι διαφορές βλέπεις στον φετινό ΠΑΟΚ με αυτόν που άφησες όταν πήγες στην Ανόρθωση;

«Υπάρχουν πολλές διαφορές. Η κυριότερη για μένα είναι ότι η ομάδα έχει πλέον οργάνωση σε όλους τους τομείς και ένα συγκεκριμένο πλάνο που υλοποιείται από νωρίς»


- Και ο ΠΑΟΚ του Ιβιτς τι έχει διαφορετικό;

«Πολύ πειθαρχία σε όλους τους τομείς και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο».

- Ο ΠΑΟΚ στις 15 Ιουλίου θα μάθει τον αντίπαλο του στο CHL και ο Κουλούρης ζώντας από κοντά την ομάδα του είναι ξεκάθαρος στον τρόπο που προσεγγίζουν αυτήν την μεγάλη πρόκληση αυτός και οι συμπαίκτες του

«Νομίζω ότι εδώ βρίσκεται δίκαια η ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε καμιά από τις πέντε πιθανούς αντιπάλους μας. Είμαστε ισάξια ομάδα με αυτές και εξαρτάται από εμάς η πρόκριση».

- Σου έλειψε ο ΠΑΟΚ;

«Πάρα πολύ…»

- Μαζί με τον Πούγγουρα και τον Γιαννούλη παίξατε ως δανεικοί σε άλλες ομάδες. Αυτό σας σκληραγώγησε;

«Εχουμε ένα χρόνο στην πλάτη μας σε επαγγελματικό επίπεδο και είναι διαφορετικό να παίζεις εκεί απ’ ότι στις Ακαδημίες. Βλέπουμε τον εαυτό μας διαφορετικά, νιώθουμε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown