«Μιλούσα δύο εβδομάδες με Κρέσπο για τον ΠΑΟΚ, μπορεί να βοηθήσε »

Ο Ίνογο Λόπεθ μίλησε για τις συνομιλίες που είχε με τον Ισπανό στόπερ, αλλά και για τα χαρακτηριστικά που έχει στο παιχνίδι του.


Στην  εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ουέσκα και πρώην του ΠΑΟΚ, Ινίγο Λόπεθ και αναφέρθηκε στον Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας από τον «Δικέφαλο».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ινίγο Λόπεθ:
Για τις θέσεις που μπορεί να προσφέρει ο Κρέσπο: «Είχα ακούσει τις πιθανότητες να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, πριν δύο εβδομάδες. Μιλούσαμε μαζί για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ.  Νομίζω ότι είναι καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, είναι αριστερό και δεξί μπακ, αλλά και κεντρικός αμυντικός».
Για τα χαρακτηριστικά του Κρέσπο:«Μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια. Μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στην άμυνα, ενώ είναι καλός στο προσωπικό μαρκάρισμα. Είναι καλύτερος αμυντικός, παρά επιθετικός παίκτης. Στην Κόρδοβα είχε παίξει αριστερό μπακ στην αρχή και μετά στόπερ. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ».
Για τα όσα έχει πει στον Κρέσπο:«Μιλούσαμε για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα γενικότερα. Φοβόταν για τα όσα έγιναν την περασμένη σεζόν στη χώρα. Του είπα ότι η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και ότι οι κάτοικοι εδώ μοιάζουν με τους Ισπανούς αρκετά. Του είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ, πολύ σημαντικό κλαμπ, που άλλαξε πρόσφατα ιδιοκτησιακό καθεστώς. Του είπα ότι ο ΠΑΟΚ πάλεψε για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Επίσης τον ενημέρωσα ότι η ομάδα έκανε πολύ καλό φινάλε στο Πρωτάθλημα και θα είναι στα προκριματικά του Champions League. Θα είναι εξαιρετική προοπτική γι’ αυτόν για να κερδίσει τίτλους, θα είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του».
Για το αν θα μπορέσει να είναι βασικός ο Κρέσπο σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό: «Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ».
Για τον λόγο που ο ίδιος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ: «Αρχικά, ο Στέφενς δεν με πίστευε. Με τον Βλάνταν Ίβιτς είχα κάνει κάποιες προπονήσεις και διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλός προπονητής και έχει τον τρόπο να συμπεριφέρεται στους ποδοσφαιριστές».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown