Και ο Πάπα Γκουέ στη λίστα του ΠΑΟΚ για στόπερ

Ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον υψηλόσωμο Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό.


Για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ. Η πληροφορία έρχεται από την Ουκρανία και από το στόμα του προπονητή της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς.
Ο οποίος χθες το απόγευμα με δήλωσή του στην «Μ» υποστήριξε πως ο 32χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Πάπα Γκουέ έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο και εκτός απροόπτου ο ΠΑΟΚ θα είναι ο επόμενος προορισμός του: «Ο Πάπα Γκουέ είναι εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός, έμπειρος και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ εφόσον αποκτηθεί. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ μιλά με τον Πάπα Γκουέ». Ο Μάρκεβιτς δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα του Σενεγαλέζου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της  παρά το γεγονός ότι ο Γκουέ έμεινε ελεύθερος, εντούτοις οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες. Κι αυτό, γιατί το κασέ του είναι πολύ υψηλό και δεν είναι βέβαιο εάν στον ΠΑΟΚ διαθέσουν ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ (ετησίως) για να αποκτήσουν έναν ελεύθερο παίκτη. Σε κάθε περίπτωση ο Πάπα Γκουέ, είναι ένας ακόμη έμπειρος στόπερ με τον οποίο συζητά ο ΠΑΟΚ και περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown