Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (27/6)

ΑΓΙΑΞ
Πουλάει τον
Φαν Ντερ Χορν
Μείον έναν παίκτη θα μετράει στο ρόστερ από το προσεχές διάστημα ο Αγιαξ. Ο πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Σουόνσι για να παραχωρήσει τον 23χρονο Ολλανδό αμυντικό, Φαν Ντερ Χορν. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν άμεσα και πιο συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα, όταν και ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Ουαλία για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Οι διοικούντες τον Αίαντα συνεχίζουν, εξάλλου, την αναζήτηση για έμπειρο κεντρικό επιθετικό για να είναι καλυμμένοι στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο να πουληθεί ο Μίλικ.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Αποχαιρέτησε
ο Καμίνσκι
Παρελθόν αποτελεί από την Αντερλεχτ ο 23χρονος Βέλγος τερματοφύλακας, Τόμας Καμίνσκι. Ο Καμίνσκι μετέβη στην δευτεραθλήτρια Βελγίου πριν από πέντε χρόνια, τα τρία εκ των οποίων έπαιξε ως δανεικός σε άλλες ομάδες. Πλέον η αποχώρησή του είναι οριστική, ελπίζοντας να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας της Κορτράικ.
«Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ότι δεν με χρειάζονται πια" εξήγησε ο Καμίνσκι και συνέχισε: "Η Κορτράικ έδειξε ότι ενδιαφέρεται γι' αυτό και δεν δίστασα. Φεύγω από την Άντερλεχτ χωρίς να κρατάω κακία".
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Ενδιαφέρον
για τον Κιντέρο
Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε συνεχίζουν να ψάχνουν οικονομικές, αλλά παράλληλα ποιοτικές λύσεις, για να στελεχώσουν το ρόστερ. Γι' αυτό και έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον 23χρονο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό της Πόρτο, Φερνάντο Κιντέρο.
Στόχος των διοικούντων την Φενέρ είναι να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό και να μπει μια οψιόν αγοράς (περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ) για να τον κάνουν δικό τους στη συνέχεια. Ο Κιντέρο μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, ενώ φημίζεται για το καταπληκτικό του αριστερό πόδι. Οι άνθρωποι των "καναρινιών" έχουν για σύμμαχο στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Κιντέρο τον προπονητή της Φενέρ, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος γνωρίσει προσωπικά τον ποδοσφαιριστή.
ΣΑΧΤΑΡ
Ανεβαίνουν
οι ρυθμοί
Σε υψηλό τέμπο συνεχίζεται η προετοιμασία της Σαχτάρ στην Ολλανδία. Η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ έδωσε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, κερδίζοντας αυτή την φορά την Μέπεν με 4-1.
Ο προπονητής της Σαχτάρ, Πάουλο Φονσέκα, χρησιμοποίησε στον αγώνα δύο διαφορετικές συνθέσεις, δοκιμάζοντας και έναν αριθμό παικτών που έπαιξαν την περασμένη σεζόν δανεικοί σε άλλους συλλόγους. Το επόμενο φιλικό της ουκρανικής ομάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, θα διεξαχθεί εναντίον της Γάνδης στις 29 Ιουνίου.
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Αποχώρησε ο Γίρατσεκ
Ο 30χρονος μέσος, Πετρ Γίρατσεκ, αφήνει την Σπάρτα Πράγας μετά από ένα χρόνο και κινείται προς την Γιάμπλονετς με την μορφή δανεισμού. Ο Γίρατσεκ εντάχθηκε στην πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2015 και έγραψε 35 συμμετοχές και δύο γκολ, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να βρει σταθερά θέση στην ενδεκάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown