«Ανοιχτή γραμμή» Ζοζούλια με Μάτος, Σάχοφ - Ποια τα «αγκάθια»

Ο Ουκρανός φορ εισπράττει τις τελευταίες ημέρες τα μηνύματα των δύο νέων παικτών του Δικεφάλου - Τι προβληματίζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος διεθνής Ουκρανός φορ Ρομάν Ζοζούλια βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ όπως αναφέρουμε τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ.

Μένει ελεύθερος από την Ντνίπρο και η προοπτική για να αγωνιστεί στον Δικέφαλο φαίνεται πως τον δελεάζει αν κρίνουμε από τις αποκλειστικές του δηλώσεις στην «Μ» και στο Metropolis. Δύο νέα στοιχεία παρουσιάζουμε στο σημερινό αναλυτικό ρεπορτάζ.

Το πρώτο: Ο Ζοζούλια έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ, τους δύο συμπαίκτες του τα τελευταία χρόνια στην Ντνίπρο. Ο Ουκρανός φορ εισπράττει τις τελευταίες ημέρες τα μηνύματα που του μεταφέρουν οι δύο νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι οποίοι μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες τον προιδεάζουν για να συμφωνήσει άμεσα και να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό γιατί θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης.

Το δεύτερο στοιχείο, έχει να κάνει με το καθαρά οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προσφέρει στον Ζοζούλια τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 750.000 ευρώ. Ο Ουκρανός από την πλευρά του ζητά ένα ποσό της τάξεως των 900.000 ευρώ σε ετήσια βάση. Με λίγα λόγια, οι δύο πλευρές συμφωνούν στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, διαφωνούν όμως προς το παρών στο οικονομικό σκέλος. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, μπορεί να καλυφθεί αρκεί να υπάρξει καλή διάθεση.

Από την άλλη, υπάρχει και το σημείο προβληματισμού που έχει σχέση με την τιμωρία του Ζοζούλια, καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί έως τα μέσα Νοεμβρίου στις εγχώριες διοργανώσεις τόσο της Ουκρανίας όσο και σε όποια άλλη χώρα μετακινηθεί. Έχει όμως δικαίωμα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Ευρώπη γενικότερα. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown