Ο νέος ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε και «κακά» παιδιά

Το έχουν αναφέρει και στο παρελθόν άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ ότι η ομάδα χρειάζεται καλούς παίκτες και ας είναι «κακά» παιδιά.

Το είχε πει προ ετών ο πρώην (και αείμνηστος) πρόεδρος του ΠΑΟΚ Χάρης Σαββίδης με αφορμή την έλευση ενός ποδοσφαιριστή όταν ρωτήθηκε αν είναι καλό ή κακό παιδί. Είχε πει ο Σαββίδης πως: «Εάν είναι καλό παιδί, καλύτερα να του δώσουμε μία πάστα», δείχνοντας ξεκάθαρα πως προτιμά για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ καλούς παίκτες που να είναι «κακά» παιδιά. Γιατί στο ποδόσφαιρο δεν μετρά να είσαι καλό παιδί. Μετρά η ικανότητα, ο εγωισμός, το πάθος και η αποτελεσματικότητα μέσα στο γήπεδο για κάθε παίκτη.

Η αναφορά γίνεται για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει ένα «κακό» παιδί όπως είναι ο 26χρονος Ουκρανός σέντερ φορ Ρομάν Ζοζούλια. Και ειλικρινά ώρες ωρες απορώ γιατί ορισμένοι αναλώνονται σε αυτή την διαδικασία. Δηλαδή για να καταλάβω, ο Γκαρσία ήταν καλό παιδί μέσα στο γήπεδο; Όχι φυσικά. Όμως για αυτό τον γούσταρε η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων. Ή μήπως ο Κονσεισάο ήταν καλό παιδί; Ούτε κι αυτός. Και οι δύο όμως είχαν πολύ μεγάλη προσωπικότητα, εξαιρετικές ικανότητες και φυσικά ήταν τα επονομαζόμενα «κακά» παιδιά. Τα οποία «χαίρεται» να έχει κάθε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους.

Ας αφήσουμε στην άκρη λοιπόν την «καραμέλα» περί καλών και κακών παιδιών. Και ας δούμε, ποιοι πραγματικά από τους παίκτες που θα αποκτηθούν μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ για να τον κάνουν μεγάλο και ισχυρό μέσα στο γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown