Γεμάτο ρόστερ, Κρέσπο, Βαρέλα και Ζοζούλια

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε τον ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται για τους κρίσιμους ευρωπαϊκούς του αγώνες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας ολοκληρώσει τους περισσότερους μεταγραφικούς του στόχους. Είναι κάτι ξεχωριστό και το αναφέρουμε δημόσια, διότι δεν θυμόμαστε την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον, ο εκάστοτε προπονητής να μπορούσε να δουλέψει με τους περισσότερους παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ από τις πρώτες ημέρες του βασικού σταδίου στο εξωτερικό.

Πως οδηγούμαστε σε αυτό το «βιαστικό» κατά πολλούς συμπέρασμα; Πρώτον και σημαντικό, στον Δικέφαλο έχουν ήδη προσχωρήσει τέσσερις πολύ καλοί παίκτες. Αναφέρομαι στον Λεο Μάτος, τον Εβγέν Σάχοφ, τον Τζάλμα Κάμπος και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε και στον Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός, όπως αναφέρουμε στο καθημερινό ρεπορτάζ της «Μ» (σας είχαμε αποκαλύψει χωρίς κόμπλεξ την έγκαιρη επιστροφή του) δείχνει πολύ μεγάλη διάθεση, ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα παρά την αγωνία που υπήρχε και συντελεί με την συμπεριφορά του να λογίζεται ως μία νέα μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία ανάσα από τον Ανχελ Κρέσπο της Αστον Βίλλα ενώ τις δύο τελευταίες ημέρες παρατηρείται και μία έντονη επιμονή για τον Βαρέλα προκειμένου να έρθει από την Στεάουα. Εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει και αποκτήσει τον Φερνάντο Βαρέλα ξεπερνώντας τις αντιρρήσεις του Τζίτζι Μπεκάλι και πάρει και τον Κρέσπο, θα έχει ισχυροποιήσει την άμυνά του σε αφάνταστο βαθμό.

Για τον Ουκρανό στράικερ Ζοζούλια τα πράγματα είναι απλά. Ο Ουκρανός φορ που έπαιξε και στους τρείς αγώνες του Euro με την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας μιλά απευθείας με τον Μίχελ, ο ΠΑΟΚ δεν διαψεύδει το θέμα γενικά και βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας. Πράγματι ο Ζοζούλια είναι τιμωρημένος από την Ουκρανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για παράπτωμα που έκανε σε αγώνα Ουκρανικού Κυπέλλου με την Ντνίπρο. Προσέξτε όμως, η ποινή του, εφόσον έρθει στον ΠΑΟΚ με το καλό, δεν θα ισχύει για τις ευρωπαικές διοργανώσεις, δηλαδή το Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος. Η τιμωρία του θα μεταφερθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ και θα ισχύσει μέχρι την 15η Νοεμβρίου.

Ο Ζοζούλια είναι 26 ετών, είναι στα «ντουζένια» του, έχει εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και μακάρι να μπορέσει να έρθει ένας ακόμη πολύ καλός παίκτης στην ομάδα. Ειλικρινά δεν με «χαλάει» το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πάει να φέρει κι άλλο παίκτη από την Ντνίπρο που έχει δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα. Από την στιγμή που είναι καλοί παίκτες, καλώς τους φέρνει. Ας φρόντιζαν στην «τελική» οι άλλες ανταγωνιστικές ομάδες να προλάβουν. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα πιο μπροστά.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει και τερματοφύλακα πρώτης γραμμής, έναν έμπειρο χαφ, έναν επιτελικό μέσο. Εφόσον καταφέρει και αποκτήσει τους δύο κεντρικούς αμυντικούς μέσα στη εβδομάδα και τον επιθετικό, η ενίσχυση στο ρόστερ θα είναι απίστευτη, εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ και συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown