Το «αντίο» του Μιγκέλ Βίτορ στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, μετά από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο και τον κόσμο του με ένα συγκινητικό μήνυμα.


Ο Μιγκέλ Βίτορ δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και μετά από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο και τον κόσμο του με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Θα ήθελα να να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έκαναν τα τελευταία τρία χρόνια πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.
Τώρα, δεν είμαι στην ομάδα αλλά θα παραμείνω οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Στους ανθρώπους που φρόντισαν τις κόρες μου: Καμία λέξη δεν θα μπορούσε επαρκώς να εκφράσει τις ευχαριστίες μου. Ήταν τόσο χαρούμενες με εσάς. Σας αγάπησαν πραγματικά και δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε "πότε θα επιστρέψουμε στο σπίτι". Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Ευχαριστώ πολύ», ήταν το μήνυμα του Βίτορ .

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια