Νέα συνεργασία για ΠΑΟΚ

Στην ανακοίνωση μιας νέας συνεργασίας με την εταιρία «Lamberts» προχώρησε ο ΠΑΟΚ, η οποία θα χορηγεί από εδώ και πέρα τον Δικέφαλο με τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής.
Η σχετική ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: 

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Green Import, η οποία χορηγεί πλέον στον Δικέφαλο τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής της εταιρείας Lamberts.
Η Lamberts αποτελεί την πρώτη σε προτιμήσεις εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής στη χώρα μας, και ειδικά στον κλάδο της υγείας.
Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η Lamberts με τη δυναμική της παρουσία στον τομέατων συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.
Όλα τα προϊόντα παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εργοστάσια ελεγμένα από το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή όλων των προϊόντων, τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην Φαρμακοποιία.Όλα τα σκευάσματα βασίζονται στην άριστη κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα.
Η ποιότητα παρασκευής, η δοσολογία, η απορρόφηση, η βιοδιαθεσιμότητα και η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της, είναι αυτά που την καθιστούν κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White