Έκτακτη συνάντηση «Big 3» με την UEFA!

Σε έκτακτη συνάντηση κάλεσε για αύριο, Πέμπτη (11/10) η UEFA, τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αναφορικά με τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το τελευταίο διάστημα.
Μπορεί τα πρώτα ντέρμπι της σεζόν να πέρασαν χωρίς ιδιαίτερες… εντάσεις, ωστόσο στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία δείχνουν θορυβημένοι από το κλίμα «πόλωσης» που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκαν οι «μεγάλοι» του ποδοσφαίρου, σε έκτακτη σύσκεψη, στην οποία θα δώσει το παρών και η επιτροπή παρακολούθησης της FIFA, που θα την εκπροσωπήσει το μέλος της, Θωμάς Γεωργίου.
Τον ΠΑΟΚ στην σύσκεψη θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος του, Μάκης Γκαγκάτσης, την ΑΕΚ ο Μινάς Λυσάνδρου και τον Ολυμπιακό, η Λίνα Σουλούκου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ατζέντα της συνάντησης. Πολύ πιθανό ωστόσο είναι να πέσουν στο τραπέζι θέματα όπως το VAR και η διαιτησία, καθώς βέβαια και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προς το παρόν όμως πρόκειται κυρίως για εικασίες, καθώς περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά την αυριανή συνάντηση.
πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White