Ο Σταφυλίδης βασικός στόχος!

O Κώστας Σταφυλίδης είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ που αναζητεί εδώ και καιρό έναν αριστερό οπισθοφύλακα. 

Οι ασπρόμαυροι δεν τον έχουν κλείσει, όπως είχε γραφτεί τις προηγούμενες μέρες λόγω μίας ανάρτησης του Γιώργου Σαββίδη, ωστόσο ο Ελληνας μπακ είναι θετικός να έρθει στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή, θα πρέπει να έχουν… υπομονή. α

Η Αουγκσμπουργκ ομάδα στην οποία ανήκει ο «Σταφ», έχει ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις (περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ) και στην Τούμπα περιμένουν να περάσει ο χρόνος και πιέζουν τους Γερμανούς να ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τη σημαντική αυτή μεταγραφή. 

Τον Σταφυλίδη τον θέλει τόσο η οικογένεια Σαββίδη όσο και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου για αυτό και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί. 

Ο Σταφυλίδης είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για την θέση του αριστερού μπακ ενώ αλλά αν η Αουγκσμπουργκ δεν ρίξει τις απαιτήσεις της τότε ο Δικέφαλος θα κοιτάξει ακόμα πιο θερμά την περίπτωση του Αλίν Τόσκα της Μπέτις. 

Για τον Ρουμάνο έχει καλή άποψη και ο συμπατριώτης του και προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ δημοσίευμα από την Ισπανία ανέφερε τι ο 26χρονος αμυντικός θα αποχωρήσει από την Μπέτις, με τον πιο πιθανό προορισμό του να είναι η Θεσσαλονίκη. Οι Ισπανοί σημειώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με την Μπέτις για την μεταγραφή του Τόσκα, διαρκούν εδώ και ημέρες κάτι που είναι αλήθεια.

πηγη:sportime

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White