Ναυαγεί του Βέρνμπλουμ – Μήνυμα Γιώργου Σαββίδη


Δυσκόλεψε πολύ η περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ και οι πιθανότητες να χαλάσει αυτή η μεταγραφή είναι πλέον περισσότερες απ΄ ότι να προχωρήσει.

Ο Σουηδός δεν έδειξε σίγουρος για την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε “γη και ύδωρ” και είπε “ναι” σε ότι κι αν ζήτησε, αναφορικά με το συμβόλαιό του.

Τοσο ο Βέρνμπλουμ, όσο και η σύζυγός του δεν έδειξαν ότι το έχουν πάρει απόφαση να έρθουν για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση δεν θα προχωρήσει.

Ένας μικρός εκνευρισμός προκλήθηκε, και αυτό που λέγεται στον ΠΑΟΚ είναι πως η πορεία των πραγμάτων μπορεί να αλλάξει, μόνο αν ο ίδιος ο Βέρνμπλουμ αλλάξει στάση.

Όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ο Γιώργος Σαββίδης, από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται, μετέφερε το μήνυμα πως ο ΠΑΟΚ δεν θα βγει χαμένος αν δεν προχωρήσει αυτή η υπόθεση.

“Στον ΠΑΟΚ θα έρχονται παίκτες που το θέλουν πολύ” είπε ο Γιώργος Σαββίδης, σημειώνοντας πως σε κάθε περίπτωση, αν ναυαγήσει του Σουηδού, ο παίκτης που θα έρθει θα είναι τουλάχιστο του ίδιου επιπέδου.

Λίγο αργότερα, με ανάρτησή του στο Instagram ανέλαβε την ευθύνη για ότι έγινε κι επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ κοιτάει μπροστά.

“Aν θες να κάνεις τον θεό να γελάσει, πες του τα πλάνα σου. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για ότι συνέβη. Προχωράμε παρακάτω. ΠΑΟΚ είσαι”, έγραψε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Σαββίδης.

To ζεύγος Βέρνμπλουμ αναχωρεί την Κυριακή για τη Σουηδία.

Thessports

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos